ovan21 Horoskop 14. decembar  21. decembar

Budite spremni na kompromise u toku ove nedelje, jer atmosfera može biti prilično konkurentna na mnogim poljima. Možda ćete posumnjati u sebe i svoje kvalitete, ali ukoliko budete rizikovali i bili odvažni rešićete svoje sumnje.

bik21 Horoskop 14. decembar  21. decembar

Zbog manjka kreativnosti na poslu može doći do smanjenja i vaše efikasnosti. Bićete opčinjeni nekom osobom koja moguće da ima samo platonska osećanja prema vama i ne želi da ulazi ni u šta dublje. Moguće je da ćete u ovom periodu veoma strpljivo raditi na produbljenju te veze.

blizanci21 Horoskop 14. decembar  21. decembar

Ne bojite se da preuzmete inicijativu, ali možda ćete biti u nedoumici kojim putem da krenete. Dajte sebi dovoljno vremena, razmislite i sve će biti mnogo jednostavnije. Bićete spremni da dosta napora uložite u neki projekat, pogotovo što to može dovesti do dobre novčane nagrade.

rak21 Horoskop 14. decembar  21. decembar

Strasti će vam biti na vrhuncu ove nedelje, te je ovo pravo vreme da se zbližite sa nekim i podelite osećanja sa njim. To će vam pomoći da izbegnete emotivne borbe, koje uključuju posesivnost i ljubomoru. Bićete raspoloženi za spremanje kuće i raščišćavanje nereda svakakve vrste.

lav21 Horoskop 14. decembar  21. decembar

Budite oprezni ukoliko ulazite u neki novi posao u ovom periodu, čak i ako vam se situacija čini vrhunska, pratite svoje instinkte i postići ćete najbolje rezultate. Moguće je da ćete se usuditi da uradite neke stvari koje nikada niste pre pokušali u vezi sa nekom osobom. Slušajte svoju intuiciju i kada je porodica u pitanju.

devica31 Horoskop 14. decembar  21. decembar

Ovo je pravi period kada treba da počnete sa dekorisanjem i organizacijom u vezi sa praznicima koji nam stižu. Moguće da ćete imati potrebu da organizujete razna druženja kako biste već krenuli sa novogodišnjim raspoloženjem. Kupovina može biti još jedna aktivnost koja će vas obuzeti, ali vodite računa o finansijama. Planiranje može biti od ključnog značaja, pa na vreme mislite o tome.

vaga21 Horoskop 14. decembar  21. decembar

Verujte samo svojim instinktima ukoliko dođete do informacija koje vas mogu uznemiriti. Ovo definitivno nije vreme mirovanja, iskoristite priliku da počnete sa planovima i projektima o kojima ste sanjali poslednjih nedelja. Moguće je da ćete dobiti ponudu za novi posao ili neki novi ugovor, ili pak neki unosan posao koji bi mogao učiniti da se osećate sigurnije u vezi sa budućnošću.

skorpija21 Horoskop 14. decembar  21. decembar

Ovo je pravo vreme da istražite kreativne projekte sa kojima ste imali poteškoća u početku. Moguće je da ćete otkriti neke umetničke sposobnosti i samo je pitanje hoćete li ih iskoristiti i pokazati svetu koliko ste zapravo talentovani. Ukoliko poradite na ovoj opciji sigurno ćete obogatiti život na mnogo načina.

strelac21 Horoskop 14. decembar  21. decembar

Bićete veoma društveni ove nedelje, a u skladu sa dolazećom prazničnom groznicom, možda ćete biti zauzeti organizovanjem žurki ili proslava sa ciljem da i ljudima u vašoj okolini učinite zanimljivijim ove hladne dane. Moguće je da ćete sresti nekog ko će vam se veoma dopasti. Možda neće trajati dugo, ali biće zabavno dokle god da traje.

jarac21 Horoskop 14. decembar  21. decembar

Konačno nailazi period opuštanja i slobodnog vremena kada možete da razmislite o svemu što ste do sada postigli, kao i o ciljevima u budućnosti. Moguće da ćete uspostaviti vezu sa nekim na poslu što će preći u plodnu saradnju. Ta veza se čak može pretvoriti u čvrsto i dugotrajno prijateljstvo.

vodolija21 Horoskop 14. decembar  21. decembar

U potrazi ste za što zabavnijim društvenim životom, a ovo je pravi trenutak da proširite svoj društveni krug i upoznate neke nove ljude. I na poslu postoji ogroman potencijal da postignete nešto veliko.

ribe21 Horoskop 14. decembar  21. decembar

Karijera vam je i dalje u usponu, ali sada postoji šansa da se neka specijalna prilika pojavi iz vedra neba. Ove nedelje fokus je na vašoj spremnosti da proširite opcije i istražite nove kreativne ideje kako biste zaradili više novca. Interesantnu osobu možete sresti u akademskim krugovima ili na putovanju.


Jelena Grujin – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Comments