ovan1 Horoskop 15. jun  22. jun

Počećete nedelju veselog i razigranog duha, ali bi moglo da dođe do napetih situacija zbog određenih stvari. Postoji mnogo šansi za diskusije, za posao, za stvaranje novih konekcija, ali neko koga upoznate na poslu će možda želeti da preuzme kontrolu, da vas stavi u nezgodan položaj, naročito početkom nedelje kada biste mogli da se uznemirite zbog preterane osećajnosti. Kasnije, zadovoljstvo bi moglo biti jedino što vas interesuje, pa tako i provođenje vremena sa prijateljima ili nešto u čemu sami uživate.

bik1 Horoskop 15. jun  22. jun

Verujte intuiciji jer prijatelji i kolege cene vašu osetljivost. Nova ideja ili novi pravac poslovanja bi mogli da vas podstaknu na nove stvari. Nemojte se bojati da probate nešto drugačije. Možda ćete zaključiti da dobra sreća i prijatnost drugih vama daje hrabrost i smelost koja vam je trebala. Postoji mogućnost da će vas nešto iznervirati i uznemiriti početkom nedelje, ali ćete pametnim potezima uspeti da preokrenete situaciju u svoju korist.

blizanci1 Horoskop 15. jun  22. jun

Društveni uticaji bi mogli da vas podstaknu da malo izađete napolje i radite nešto drugačije. Ovo je sjajna nedelja za okupljanje sa prijateljima i dobru zabavu. Pokušajte da ne brinete preterano ako se dogodi da neka osoba od autoriteta pokvari vaše finansijske planove. Savet prijatelja bi mogao da vam znači više nego zlato jer će vam pomoći da stavite sve u perspektivu. Možda imate nekih obaveza ili tajni kojima morate da se posvetite – što pre, to bolje!

rak1 Horoskop 15. jun  22. jun

Neko novi u vašem životu bi mogao da promeni pravila igre. Ako nemate partnera, pozovite nekoga na obrok ili piće, ili pozovite prijatelja. Međutim, možda nećete biti baš oduševljeni ako vas partner pozove na neki put i zahteva da ispratite njegov tempo i planove. Morate biti diplomata kako biste izbegli scenu. Prolazite kroz fazu u kojoj bi pomoglo da usporite i usresredite se na svoje prioritete.

lav1 Horoskop 15. jun  22. jun

Gde ima volje ima i načina, a ova nedelja svakako ovo omogućava. Izgleda da ste puni pozitivne energije i srećnih misli. Veze bi mogle da postanu jače ako komunicirate uz potpunu iskrenost. Budite taktični i nemojte ugroziti nekoga u situaciji gde je neophodno ophoditi se sa oprezom. Želja da se odmorite u okviru svog doma može da bude suprotna vašoj želji da izađete iz svoje sigurnosne zone i istražite nove opcije. Možda možete da nađete kompromis.

devica1 Horoskop 15. jun  22. jun

Podelite novu ideju sa kolegama ili profesionalcima koji se razumeju u to o čemu pričate i neko može pomisliti da ste brilijantni. Vaša pažljiva priroda će želeti da pomogne svima ove nedelje, i osećate ljubav i seosećanje prema svima. Budite ljubazni po svaku cenu, ali nemojte se žrtvovati ako vam zaista neće pomoći ili ako postoji šansa da ćete se kajati. Dobra prijateljstva i društvo koje stimuliše će učiniti da budete srećni. Moguće je da vam je na pameti neki zdravstveni problem, pa pazite.

vaga1 Horoskop 15. jun  22. jun

Ove nedelje ste vi ta osoba koja drži sve konce u rukama i tačno znate šta želie da uradite, te s toga obratite pažnju na sve nove izazove i budite puni samopouzdanja. Izgleda kao da su vam zvezde naklonjene, pa zato prikupite sve izvore, zahtevajte sve što zaslužujete i jurite svoje ciljeve odlučno. Izgleda da u poslovnom smislu trenutno imate mnogo ideja. Ako neka od tih ideja podrazumeva finansijsko planiranje, moguće je da ćete sada doneti odluke koje će vam pomoći da napredujete. Želja da od svega pobegnete makar na kratko će vas podstaći da isplanirate put.

skorpija1 Horoskop 15. jun  22. jun

Sreća vam ove nedelje može biti naklonjena, ali nemojte očekivati da će vam doći na velika vrata. Budite pozitivni i tražite nove priike u slučajnim susretima, savetima od pomoći i srećnim slučajnostima. Iznenadna ideja ili odličan savet vam mogu pomoći finansijski, pri čemu bi vam se finansije dramatično poboljšale. Pre nego što prihvatite uslugu, vidite postoji li neki skriveni motiv iza toga. Ostavite malo vremena po strani da se umno razvijate i obezbedite sebi mir. Ako to budete radili, sigurno ćete imati pozitivan ishod na zdravlje i energiju.

strelac1 Horoskop 15. jun  22. jun

Možda ćete konačno biti spremni da se predate svom kreativnom i društvenom nagonu. Prijatelji i voljena osoba vam mogu pomoći da vidite sebe na pozitivan, nov način. Šarm vaše ličnosti će konačno doći do izražaja zbog čega će vam biti lakše da dobijete podršku i s nekim ostvarite saradnju. Možda ćete, čak, želeti da dodatno pokrenete sve ovo tako što ćete poboljšati izgled. Finansijska pitanja će se, možda, pomeriti u dobrom smeru, ali budite oprezni. Možda se podsvesno bojite uspeha.

jarac1 Horoskop 15. jun  22. jun

Deljenje i uzimanje ideja, izvora i saveta mogu da budu korisni ne samo vama, već i vašim prijateljima ili partneru. Ideje mogu da urode plodom i to tako da vam se mnoga vrata otvore. Neki poziv bi mogao da vam pojača nade za budućnost. Sve u svemu, veze izgledaju pozitivno. Stvari funkcionišu bolje ako ne pokušavate da ih kontrolišete nego se svemu prepustite. Samo idite napred sa planom koji ste napravili, a menjajte ga isključivo u situaciji gde dobijete korisniju povratnu informaciju od nekoga ko ima iskustva.

vodolija1 Horoskop 15. jun  22. jun

Harizma vam je možda jača strana kojom privlačite nove obožavaoce i obezbeđujete sebi šansu da zagrejete ljubavni život. Moguće je da će biti mnogo zabave i romanse, a možda i šansa da s nekim ostvarite dublju vezu. Neko s kim izlazite je gotovo na istoj talasnoj dužini kao i vi, zbog čega ćete se osetiti zadovoljno i srećno. Obratite pažnju na svoje zdravlje i ishranu. Ako je vašem režimu vežbanja potreban podstrek, to i uradite. Što ste aktivniji, to će biti bolje!

ribe1 Horoskop 15. jun  22. jun

Iako bi vam možda bilo udobnije da uživate sami kod kuće, situacija će biti takva da ćete veći deo vremena provoditi napolju i među ljudima. Misli o ljubavi, zadovoljstvu i dobrom društvu će biti nešto čemu nećete moći da odolite. Dugotrajno planiranje može da podrazumeva ispisivanje obaveza. Uticaji sa strane zahvaljujući kojima ćete proširiti vidike bi mogli da vas ohrabre da naučite nove stvari i posegnete za svim što je novo i uzbudljivo. Ako nađete mentora ili životnog trenera, vrlo je verovatno da ćete uneti pozitivne promene u život.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments