ovan Horoskop 18. januar – 25. januar

Ove nedelje vešto ćete prikrivati emocije, to može biti i dobro jer umanjićete osećaj boli, ali i loše za donošenje važnih odluka. Poklonite više pažnje bližnjima!

bik Horoskop 18. januar – 25. januar

Pokušajte da izbegnete napade besa i dobro razmislite pre nego što odlučite šta ćete reći. Dolaziće do sukoba između vas i partnera ali iz dobru komunikaciju doći ćete do rešenja!

blizanci Horoskop 18. januar – 25. januar

Vodite računa o svojim finansijama. Nastupa period čestih izlazaka, moguće je da ćete upoznati i srodnu dušu. Isplanirajte kraći odmor!

rak Horoskop 18. januar – 25. januar

Prilično ste emotivni ove nedelje. Odlično se slažete sa saradnicima na poslu. Idealan je period za učenje tako da ukoliko ste pred bitnim ispitom može vam se posrećiti!

lav Horoskop 18. januar – 25. januar

Mnogo ste pod tenzijom, ukoliko se brzo zamarate i napeti ste predlažemo vam odmor. Očekujte iznenadni poziv iz inostranstva. Zagarantovan je uspeh na poslu tokom cele nedelje.

devica Horoskop 18. januar – 25. januar

Improvizacija vam je jača strana. Odličan period za druženje prijatelja je baš ova nedelja. Povedite više računa o svom zdravlju i ishrani.

vaga Horoskop 18. januar – 25. januar

Naučite da ne upijate lošu energiju od ljudi oko sebe. Moguća je promena posla ili unapređenje na sadašnjem. Romantičan sastanak očekujte sredinom nedelje.

skorpija Horoskop 18. januar – 25. januar

Konačno će iz vas isplivati emocije koje već neko vreme držite u sebi. Stvari će se rešiti svojim tokom, ne očajavajte. Dobri rezultati na poslu su neizbežni uz trud i zalaganje.

strelac Horoskop 18. januar – 25. januar

Ostvarićete nova prijateljstva ove nedelje. Vaši prijatelji su srećni što vas imaju jer ste ove nedelje okrenuti samo njima. Konačno ćete uživati!

jarac Horoskop 18. januar – 25. januar

Sa partnerom planirate velike planove i tokom ove godine moguće je da stupite u brak. Dosta ste optimistični i sve će vam polaziti za rukom!

vodolija Horoskop 18. januar – 25. januar

Vaš planer je prebukiran. Obaveze će samo pristizati, ali ostanite hladne glave jer očekuje vas prava bura na emotivnom polju.

ribe Horoskop 18. januar – 25. januar

Kajete ste zbog propuštenih prilika u životu, ali nemojte očajavati. Život ide dalje i morate ostati pozitivni!


Dragana Katić je autor stranice Oh là là i ljubitelj starih holivudskih filmova. Njena dnevna rutina: “Ustati. Zablistati. Vratiti se u krevet.”

 

Comments