ovan5 Horoskop 24. avgust  31. avgust

Društveni Pun mesec bi od ove nedelje mogao da napravi pravu proslavu. Osećanja će se rasipati, pa budite oprezni šta ćete pred kim reći i kako. Neko iznenađenje bi vam moglo doneti promenu. Vrlo je moguće da ćete biti dosta zauzeti, bilo da radite za sebe ili nekog drugog. Što se zdravlja tiče, možda ćete jedva čekati da se vratite rutini koju ste do skoro praktikovali, a sad zanemarili – sve što se tiče dijetiranja, vežbanja i sličnog.

bik3 Horoskop 24. avgust  31. avgust

Određeni uticaj početkom nedelje bi vam mogao uticati na poglede na karijeru i profesionalne planove. Nemojte preterano reagovati u situaciji koja će kroz par dana delovati nebitno. Intuitivni nagon povodom određenog sporazuma ili ugovora bi mogao da se isplati. U međuvremenu, oživljeni fokus na romansu i kreativnost donosi svežinu i radost. Sastanak sa nekim ko je na istoj talasnoj dužini bi mogao da donese nadu za novom vezom. Međutim, zapamtite da ovog vikenda zlato nije sve što sija.

blizanci3 Horoskop 24. avgust  31. avgust

Postoji jedan nepredvidivi element početkom nedelje. Vodolijin Pun mesec bi mogao da vam naglasi želju za avanturom i šansu da isprobate nove stvari, naročito kod onih koji se bave naukom ili futurizmom. Budite pripremljeni za iznenađenje koje će doći kroz sastanak i moguće je da ima romantičnog potencijala. Kućna i porodična pitanja postaju sve bolja, možda ćete poželeti da sredite stvari koje nisu valjale. Zabava bi trebalo da bude opuštena i živahna.

rak4 Horoskop 24. avgust  31. avgust

Nemojte ići okolo i trošiti novac dok je Pun mesec. Ako osećate nagon da trošite, kupite manje luksuzne stvari umesto nečega skupog. Možda bude dobrih vesti povodom posla i karijere, jer se srećni uticaj možda nađe na pravom mestu u pravo vreme i dozvoli vam da iskoristite ovu priliku. Moraćete da budete brzi! Kasnije ćete biti zauzeti povodom komunikacijskih pitanja. Uzmite u obzir da promovišete sopstvena umeća i usluge koje možete da pružite.

lav3 Horoskop 24. avgust  31. avgust

Osećanja će možda biti izrečena ranije od planiranog, i to kada Pun mesec donese skrivene emocije. Pokušajte da ne odreagujete preterano ako osetite da ste preterano uznemireni ili nervozni. Ako morate da donesete neku odluku, sačekajte dan-dva pre nego što to uradite. Postoji šansa za iznenađenjem kada određeni uticaj donese inovativnu ideju ili ponudu. Ako budete osetili da tako treba, uradićete već stvari ispravno. Finansijski, možda je vreme da porazmislite o prilikama koje će vam pomoći da dobijete nove prihode.

devica4 Horoskop 24. avgust  31. avgust

Visoka očekivanja mogu da rezultiraju izuzetnim zadovoljstvom, naročito u društvenom životu. Ne dopustite negativnim osećanjima da vam utiču na život, naročito ne u romantičnoj vezi. Najbolji protivotrov ovoga bi bilo da otvorite srce i dopustite ljubavi da ga preplavi. Interesantan tranzit bi mogao da vam donese iznenađenje. Međutim, moglo bi da bude u formi prilike koju ćete morati brzo da ugrabite. Kako Sunce i Merkur ulaze u vaš znak, sva energija i entuzijazam pokazuju da ćete ponovo biti za kormilom.

vaga4 Horoskop 24. avgust  31. avgust

Moguće je da ćete iskusiti neku lepu, romantičnu priču početkom nedelje kada vas Pun mesec u vašem odeljku zabave i lenčarenja podstakne da delite osećanja. Postoji i šansa da će jedan neočekivani sastanak značiti upoznavanje srodne duše, ali samo ako ste spremni da izađete iz svoje sigurnosne zone. Međutim, uprkos dosta društvenih mogućnosti, ulazite u krug u kom ćete možda želeti da više vremena provodite nasamo, puneći baterije i razmišljajući o sledećim potezima.

skorpija3 Horoskop 24. avgust  31. avgust

Verujte svojim instinktima koji će vas uputiti u pravom smeru. Možda otkrijete da vas kopanje po prošlosti povezuje sa vrednostima koje su vam u ovom trenutku potrebne, barem kada se radi o pravom ponašanju. Sve što se tiče putovanja, avantura ili učenja može vrlo lako da vam ide uz ruku. Vaš društveni život počinje da se ubrzava, pa je ovo pravo vreme da pokrenete svoj ljubavni i poslovni život i ugrabite nove prilike.

strelac4 Horoskop 24. avgust  31. avgust

Posao i finansijski potezi bi mogli da daju sjajne rezultate ako dobro postupite. Budite oprezni po pitanju rizikovanja. Prilika možda izgleda dobro, ali nećete moći da podnesete da izgubite sve, samo zato što niste oprezni. S druge strane, izgledi za napredak u karijeri su pojačani jer se Merkur i Devica pomeraju na vrh vaše karte. Vrlo je moguće da će vas primetiti neki veoma bitni ljudi.

jarac4 Horoskop 24. avgust  31. avgust

Pun mesec u vašoj finansijskoj zoni bi mogao da ispliva na površinu i podstakne vas da napravite riskantan finansijski potez. Možda je najbolje da ostavite da prođe nekoliko dana i vidite kako će se stvari dalje odvijati. S druge strane, neka kupovina bi vam mogla doneti dobru pogodbu. Veze izgledaju zabavno i uzbudljivo, a društveni život je sve bolji. Uvidećete da ćete postići mnogo bolje praktične i romantične rezultate tako što ćete smiriti strasti i biti šarmantni i dostojanstveni.

vodolija3 Horoskop 24. avgust  31. avgust

Vodolijin Pun mesec bi mogao da se složi sa nekim ispunjenim ciljem ili nagrađenim trudom. Ovo je pravo vreme da proslavite svoja pozitivna dostignuća. U međuvremenu, interesantan aspekt bi vam mogao doneti poslovnu mogućnost koja znači veću zaradu. Slušajte svoju intuiciju povodom ovoga, i napravite promenu ako vam se čini da je to prava stvar. Takođe, ove nedelje, krucijalna informacija bi mogla da doživi svetlost dana, a tiče se zajedničkih novčanih afera, pa će vas to malo sprečiti da donesete ispravnu odluku. Zdravlje vam izgleda dobro, ali ima dosta hedonističkih tendencija.

ribe3 Horoskop 24. avgust  31. avgust

Možda imate priliku da zadovoljite sopstvene želje. Uticaji su pozitivni kada se radi o provođenju vremena sa voljenom osobom. Uživajte u njihovom društvu i zadovoljstvu koje će vam bliskost doneti. Međutim, jaka želja za slobodom bi vas mogla navesti da se udaljite od ovakve rutine. Pronađite nežan način da izađete na kraj sa ovim nagonom – opustite se, ali izbegavajte ikakve drastične mere. Kasnije će pitanja veze doći u prvi plan i podstaći vas na razgovore i ideje koje mogu ići u korist obe strane.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments