ovan211 Horoskop 25. januar  1. februar

Bićete veoma druželjubivi ove nedelje, a to će vam pomoći da se povežete sa nekim novim ljudima koji vam mogu biti od pomoći u budućnosti. Bićete okupirani poslom, ali zadovoljni. Petak je dan rezervisan za ljubav i zabavu. Vodite računa kako komunicirate sa drugima u toku vikenda, može vam se obiti o glavu.

bik211 Horoskop 25. januar  1. februar

Karijera vam je na vrhuncu ove nedelje, imaćete mnogobrojne aktivnosti i mogućnosti da napredujete. Neke inspirativne ideje mogu vam pasti s neba, naročito ako ste na nekoj prekretnici na polju posla. Poslušajte svoju intuiciju, pre nego logiku. Petak je odličan dan za sastanke ili diskusije.

blizanci211 Horoskop 25. januar  1. februar

Kreativnost, inspiracija i radoznalost biće vaše zvezde vodilje u toku ove nedelje. Moguće je da ćete ići van okvira svojih mogućnosti, možda na neko putovanje ili trošenje novca na neke ne baš neophodne stvari. Zakoračite u nepoznato, jer možete postići mnogo više nego što mislite. A to će vam definitivno uliti poverenje da idete još dalje.

rak211 Horoskop 25. januar  1. februar

Povedite računa o poslovnom odnosu sa kolegama, kako biste predupredili moguću krizu. Imaćete dosta briga u vezi sa finansijama, ali i sa nekim ličnim tajnama. Razgovor sa veoma bliskim rođakom otvoriće vam oči i pomoći da nađete rešenje. Razumevanje može doneti osećaj olakšanja i pozitivnog isceljenja.

lav211 Horoskop 25. januar  1. februar

Veoma ste društveni ove nedelje, pa ćete imati mnogo prilika da sretnete neku zanimljivu osobu. Prihvatite sve pozive, nikada ne znate koji je onaj sudbonosni. Na poslu zauzmite stav i vrlo brzo ćete doći do rešenja.

devica311 Horoskop 25. januar  1. februar

Ove nedelje ćete se razmetati kako biste poboljšali svoj imidž i učinili da se osećate dobro. Ulaganje u sebe najbolja je stvar koju možete da učinite, naročito ukoliko ona uključuje članarinu za teretanu ili vaučer za neki vikend spa. Tretman lepote ili masaža mogu vam dati podsticaj. Ovo je pravo vreme da nešto promenite u svojoj svakodnevnoj rutini.

vaga211 Horoskop 25. januar  1. februar

Kreativnost vam je na vrhuncu ove nedelje, a imaćete i dosta prilika da pokažete svoje umeće. Svirajte, plešite, igrajte… Takođe, bićete raspoloženi za maratonsko gledanje filmova ili možda neku ekstravagantnu zabavu. Početkom vikenda bićete raspoloženi za ljubav, a ponude će prštati sa svih strana.

skorpija211 Horoskop 25. januar  1. februar

Osećaćete se kao da vam vreme leti. Sada je pravo vreme da stvari uzmete u svoje ruke, opustite se i uhvatite korak sa svim što se dogodilo u poslednje vreme. Preispitajte svoja osećanja i oslobodite se bilo kakvih negativnih misli. Ovo je odličan period za neke kućne projekte ili makar samo sređivanje prostora. Imaćete najviše koristi od meditiranja i smirenosti.

strelac211 Horoskop 25. januar  1. februar

Bićete deo nekog timskog rada ili neke zajednice u toku ove nedelje. Imaćete dosta komunikacije, povezivanja sa drugima, a sve konce ćete upravo vi držati u rukama. Samo nemojte sumnjati u sebe, možete to.

jarac211 Horoskop 25. januar  1. februar

Ove nedelje sve o čemu ćete razmišljati jeste novac. Kako ga zaraditi, kako ga sačuvati ili potrošiti. Takođe, imaćete neke ideje kako da zaradite dodatni novac. Možda ćete uhvatiti neke fantastične rasprodaje, naročito putem interneta. Postoji šansa za novi posao ili neki bolji ugovor, koji će vam doneti još dodatnog novca. Što se tiče ljubavi – budite spremni na kompromis.

vodolija211 Horoskop 25. januar  1. februar

Bićete veoma raspoloženi ove nedelje, spremi za nove projekte i nove akcije. Očekujte da slučajnost odigra veliku ulogu u vašem životu u toku ove nedelje. Ako obratite pažnju na njih i svoju intuiciju, dobićete sve što poželite.

ribe211 Horoskop 25. januar  1. februar

Ovo je doba godine kada treba da usporite i posvetite se svom duhovnom biću. To je šansa da se posvetite sebi i svojoj unutrašnjosti, da stupite u bližu vezu sa svojim osećanjima i mislima. Samo pola sata dnevno odvojite za ovo i rezultati će biti uočljivi.


Jelena Grujin – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Comments