Ovan2 Horoskop 26. januar – 1. februar

Moguće je da ćete primiti jedan važan telefonski poziv koji bi mogao da utiče na vašu karijeru. Potrudite se da kontrolišete svoje ponašanje u ljubavi. Nema potrebe da krijete voljenu osobu, ne preuveličavajte nečije mane. Nakon iskrenog razgovora i uzajamnog poverenja, možete da donesete ispravnije odluke.

Bik2 Horoskop 26. januar – 1. februar

Posvetite se svim obavezama koje je odavno trebalo da privedete kraju. Aktivirajte se što je više moguće. Delujete zabrinuto na ljubavnom polju. Iznenadne promene u partnerovom ponašanju i veliki izlivi emocija u vama pobuđuju dodatnu sumnju. Nemate kompletan uvid u nečije ponašanje i ne želite da prihvatite sporednu ulogu.

Blizanci2 Horoskop 26. januar – 1. februar

U prilici ste da pomognete nekom, nemojte se ustručavati. Bićete iznenađeni brzinom rada vašeg uma i prilivom ideja. Imate potrebu da promenite nešto u ljubavnom životu, želite da ulepšate svoj intimni i ljubavni odnos i prekinete ustaljeni tok. Ali ne budite ljubomorni i potrudite se da stvari sagledate iz prave perspektive.

Rak2 Horoskop 26. januar – 1. februar

Dobićete nova poslovna zaduženja. Nema razloga za brigu, posedujete dovoljno znanja i veština. Potrebno je da poradite samo na vašem samopouzdanju. Od voljene osobe očekujete više pažnje i objašnjenja. Razočarani ste zbog nekih partnerovih postupaka, ponekad treba razumno dozirati emocije.

Lav2 Horoskop 26. januar – 1. februar

Zadovoljni ste zbog novog razvoja događaja na poslovnom planu. Stalo vam je da delujete ubedljivo i pokažete profesionalne sposobnosti. Osećate novi emocionalni uzlet i želite da ostvarite svoje namere i ako partner deluje nesigurno. Zadržite samopouzdanje i optimizam.

Devica2 Horoskop 26. januar – 1. februar

Oprobajte se u nekim novim stvarima, pokušajte da se zainteresujete za sport ili neki hobi. Na poslovnom planu potrebno je da prilagodite različite uslove i ostanete dosledni svojim namerama. Ponekad različita viđenja mogu da izazovu razdor, ali to je možda i nova prilika za emotivno zbližavanje.

Vaga2 Horoskop 26. januar – 1. februar

Bićete pretrpani obavezama. Za sada odmarajte da biste kasnije imali dovoljno energije. Priželjkujete nove i neobične emotivne susrete. Ono što drugima deluje nemoguće za vas predstavlja igru. Očekujte prijatne promene u odnosu sa dragom osobom.

Škorpija2 Horoskop 26. januar – 1. februar

Konačno ćete završiti nešto čemu ste posvetili dosta vremena. Pazite da ne dođe do svađe sa nekim od prijatelja, upravo zbog novca. Ne reagujte na prvu loptu, ponekad je bolje sačekati da se stišaju uzavrele strasti. U ljubavi sagledajte stvari sa emocionalne distance.

Strelac2 Horoskop 26. januar – 1. februar

Po pitanju posla čekaju vas povoljne okolnosti. Postoji mogućnost povišice i unapređenja. Samo budite vredni i posvećeni. Zaboravite na lažne obzire i strogi glas razuma u ljubavi. Sledite svoja osećanja. Ukoliko ste slobodni spontano odgovorite na nečije udvaranje ili ljubavni poziv. Oslonite se na emotivnu inspiraciju koja vas prati.

Jarac2 Horoskop 26. januar – 1. februar

Želećete da izbegnete poslovne obaveze i nađete vremena za druženje i zabavu. Pokušajte da promenite svoju ulogu u ljubavnom odnosu, za sada nemate dovoljno uticaja na partnerovo mišljenje i odluke. Ne dopada vam se saznanje da neko drugi odlučuje umesto vas. Smirite strasti.

Vodolija2 Horoskop 26. januar – 1. februar

Krajnje je vreme da podsetite okolinu koliko ste samouverena, samostalna i zrela osoba. Nalazite se u sjajnoj prilici da završite niz korisnih poslova. U ljubavnom odnosu imate dosta sličnosti sa partnerom. Pokušajte da zajedno odgovorite na ljubavne izazove i dileme. Ukoliko ste slobodni neko će vas šarmirati atraktivnom pojavom.

Ribe2 Horoskop 26. januar – 1. februar

Nažalost, predstoji vam razočaranje, jer će vaša pozitivna energija iznenada biti pretvorena u ćutljivost i neraspoloženje. Morate malo usporiti. Na ljubavnom planu vam nedostaju veći izlivi emocija i strasti. Partner vam uskraćuje pažnju, zato potajno priželjkujete ostvarenje svoje ljubavne vizije.


Jelena Šipčić studira novinarstvo na Fakultetu političkih nauka. Obožava modu i voli da piše o njoj. Čvrsto veruje da će jednog dana postati uspešna novinarka.

Comments