ovan211 Horoskop 28. decembar  04. januar

Ove nedelje očekujte neočekivano, sledi vam nekoliko veoma zanimljivih dana. Odnosi sa drugima mogu biti zategnuti, iako se vi trudite da održite mir. Ukoliko budete bili fleksibilni ostatak nedelje biće lud i nezaboravan.

bik211 Horoskop 28. decembar  04. januar

Moguće je da će vam neki dragi ljudi doći u goste. Iako ste veoma zauzeti, potrudite se da budete prilagodljivi kako biste se izborili sa bilo kakvim iznenađenjem. Želećete da isplanirate odmor sa prijateljem ili voljenom osobom, kako biste uživali u najlepšim trenucima.

blizanci212 Horoskop 28. decembar  04. januar

Bićete veoma osetljivi u ovom periodu. Iako je sada prava prilika da uživate i družite se sa prijateljima i porodicom, postoje neke važne stvari o kojima morate da prodiskutujete i donesete neku važnu odluku. Posežujte društvene događaje, jer vas tamo očekuje lepo iznenađenje.

rak211 Horoskop 28. decembar  04. januar

Raspoloženje vam se popravlja i spremni ste na zabavu sa prijateljima i porodicom. Imaćete nekih nepredviđenih obaveza na poslu, ali ne dozvolite da vam to pokvari slavlje.

lav211 Horoskop 28. decembar  04. januar

Očekujte nenajavljene goste ove nedelje, postoje veliki izgledi za zabavu. Dobro otvorite oči ukoliko vam se neko svidi u novogodišnjoj noći, može da se ispostavi kao velika greška kasnije.

devica311 Horoskop 28. decembar  04. januar

Društveni život vam je na vrhuncu ove nedelje, ne odbijajte ponude za druženja i uživajte u svakom trenutku. Vodite računa o finansijama, kako ne biste ostali praznih džepova u toku praznika.

vaga211 Horoskop 28. decembar  04. januar

Bićete veoma zauzeti ove nedelje. Družićete se maksimalno, ali to ne znači da treba da zapostavite posao. Ukoliko ne možete sve sami da postignete, podelite sa drugima. Neko veoma interesantan može se pojaviti neočekivano.

skorpija211 Horoskop 28. decembar  04. januar

Čuvajte se nezgoda ove nedelje, podložniji ste im nego inače. Budite oprezni u vožnji ili pri radu sa mašinama. Budite mirni i dobro razmislite pre nego što načinite sledeći korak. Povežite se sa prijateljima i rodbinom koju niste videli duže vreme, sada je pravi trenutak za to.

strelac211 Horoskop 28. decembar  04. januar

Vaš društveni život cveta, a postoji velika šansa da baš tu sretnete osobu koja će vam zavrteti mozak. Budite spontani i zabava neće izostati. Po svemu sudeći, to nije nešto na duže staze, ali bar ćete uživati dok bude trajalo.

jarac211 Horoskop 28. decembar  04. januar

Bićete ispunjeni toplinom i srećom zbog nadolazećih praznika, iako ćete morati da budete dosta fleksibilni i prilagodljivi u ovom periodu. Očekujte neočekivano! Učestvovaćete u organizovanju lude proslave, a kao nagradu dobićete mnogo novih ponuda za izlazak.

vodolija211 Horoskop 28. decembar  04. januar

Uznemireni ste i to vam skreće pažnju sa priprema za praznike i svečane događaje. Najbolje bi bilo da napravite listu stvari koje treba da uradite, samo tako ništa nećete preskočiti. Morate da pronađete vremena za sebe, da se odmorite i opustite.

ribe211 Horoskop 28. decembar  04. januar

Postoji mnogo mogućnosti za zabavu, uživanje i ljubljenje pod jelkom. Ove nedelje obavezno preispitajte svoje finansije, kako biste praznike proveli u miru i bez briga. Postoje velike šanse za romantične sastanke, iskoristite ih!


Jelena Grujin – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Comments