Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

ovan3 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

U ponedeljak prođite kroz papirologiju koja se tiče finansija. Moguće je da ste prekoračili neke limite! U sredu će vam partner slati nejasne signale. Biće vam jako teško da shvatite šta ova osoba zapravo želi. Možda ćete u petak biti jako impulsivni kada Mesec sretne Uran. Važno je da prvo smislite šta želite, pa tek onda nešto preduzmete. U nedelju potražite duhovno prosvetljenje. Pročitajte knjigu nekog religijskog vođe, naučite da meditirate, šetajte se negde gde nema nekoga ko bi vas ometao.

bik3 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

U ponedeljak možda budete prolazili kroz mentalnu konfuziju. Neće vam biti lako da razdvojite iluziju od realnosti. U sredu vam preti opasnost od nekog zdravstvenog problema. Možda je vreme da zakažete pregled kod lekara. U četvrtak ćete biti prilično veseli. Spremite se da razvučete osmeh pred svakim koga sretnete ili upoznate! U subotu će vam možda član porodice tražiti savet. Ako ne osećate da ste kompetentni da pomognete, slobodno to i recite.

blizanci4 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

U utorak ćete zasijati posebnim sjajem. Ovo je sjajan period da se družite s ljudima. Harmonija vas u četvrtak očekuje na poslu. Možda vas neko od saradnika pozove na ručak. Moguće je da će vas u petak prijatelj zamoliti za veliku pozajmicu. Prvo proverite da li i sami imate dovoljno novca pre nego što se upustite u ikakve pozajmice. U nedelju uključite mozak i uradite nešto produktivno. Porazmislite o načinima koji će vam pomoći da unesete radost u život!

rak5 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

U ponedeljak možda stvari ne budu išle kako ste planirali. Određena situacija neće ići lagano kako ste se nadali. Vreme je da počnete iz početka! Intuicija će vam u utorak biti sjajna. Poslušajte svoje šesto čulo u svim životnim situacijama. Voljena osoba će u petak možda pokušati da vas kontroliše, i to kada se Mesec u Raku suprotstavi Plutonu. Objasnite mu/joj da imate pravo da vodite svoj život kako želite. U nedelju izbegavajte kockanje jer je moguće da možete dosta da izgubite.

lav4 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

U ponedeljak pokažite svoje liderske sposobnosti. Neko ko je na višoj poziciji od vaše će svakako primetiti privrženost radu! U sredu ćete biti razapeti između dve mogućnosti. Pre nego što išta odlučite, dobro razmislite o svemu. Partner će, možda, tražiti kavgu u subotu. Dajte ovoj osobi dosta ličnog prostora. U nedelju ćete, možda, morati da se pozabavite nekim nedovršenim pitanjima. Uradite sve što je potrebno da konačno završite sve što je potrebno.

devica4 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

Novi saradnik će vam u ponedeljak ući u život. Ova osoba će vam proširiti mentalne horizonte. Vrlo je moguće da ćete zajedno otputovati u neku stranu zemlju. U utorak igrajte po pravilima. Ako ma šta prekršite, bićete sigurno uhvaćeni! U četvrtak se ne odričite stvari u koje verujete. Nije mudro pratiti tuđe opcije i tuđa verovanja. U nedelju će vas okružiti nove vibracije. Srce će vam ovog vikenda nadvladati razum.

vaga5 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

U utorak nemojte prelaziti dozvoljeni budžet. Ako budete želeli da trošite, zamolite nekoga da vam oduzme novčanik. Saradnik će u sredu možda pokušati da vas prevari. Čuvajte se u komunikaciji sa ljudima. Porodična pitanja će u petak izbiti na površinu. Biće vam teško da uspostavite ravnotežu između kuće i karijere. Neko ko vam se divi će u subotu pokušati da vas impresionira. Ova osoba jako ceni kvalitetne ideje i mišljenja!

skorpija3 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

Okružite se prirodom. U ponedeljak će vam okruženost prirodom doneti mir. Možda bi bilo pametno da stavite koju biljku u stan. U utorak proverite da li je sve u redu sa osiguranjem. Moguće je da bezrazložno plaćate neke stvari. Ljubav će u četvrtak biti divna jer je Venera u Škorpiji. Ako jasno ne kažete šta želite, neko će vas pogrešno razumeti. U nedelju ćete konačno pronaći nešto što ste davno izgubili.

strelac4 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

Bićete u punoj snazi, i mentalno i fizički. U utorak se spremite da pobedite sve takmičare! U sredu ćete biti kreativniji nego obično. Ovo je odličan period za plesanje, crtanje, pravljenje/komponovanje muzike ili pisanje. U petak bi neki poslovni dogovor mogao da propadne. Uzmite u obzir mogućnost da ne ulažete u ovaj dogovor. U nedelju nemojte nikome otkrivati tajne, jer bi sve vaše privatne stvari koje ste nekome rekli u poverenju mogle da postanu deo javnog mnjenja.

jarac7 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

U ponedeljak bi kolega mogao da vam okrene leđa i ne održi dato obećanje. Nemojte se ljutiti. Samo zapamtite za ubuduće da on/ona nije osoba koja drži obećanje. U četvrtak će vam stići neka neočekivana sreća. Zahvalite se univerzumu. U petak ćete imati sastanak sa sudbinom. Ovo iskustvo bi moglo da promeni tok vašeg života. U subotu se pokrenite. Ovog vikenda će vas okupirati mnoge stvari – i mentalno i fizički.

vodolija4 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

U ponedeljak budite sami sebi najbolji prijatelj. Dobri ste prema drugima, a sada istu dobrotu i pokažite prema sebi. U utorak razmislite pre nego što progovorite. Voljenu osobu možete nepovratno povrediti ukoliko ste previše otvoreni. U sredu skinite sve zvezde s neba jer će vas Mesec u tome podržati. Imate mnogo potencijala. U subotu sredite kuću cakum-pakum. Vreme je da malo raspremite!

ribe5 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

Moguće je da će vam u ponedeljak neki cilj naići na prepreku. Međutim, pokušajte da se ponašate u skladu sa situacijom. U utorak su moguće svađe. U četvrtak očekujte dobre vesti jer Mesec sreće Neptuna u Ribama. Pozovite prijatelje i proslavite! U petak ćete naučiti životnu lekciju. Ovo iskustvo će vam pomoći da odrastete kao osoba. U nedelju se dobro provedite. Ovog vikenda se opustite i zaboravite na brige i probleme.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Editors choice