ovan3 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

U ponedeljak prođite kroz papirologiju koja se tiče finansija. Moguće je da ste prekoračili neke limite! U sredu će vam partner slati nejasne signale. Biće vam jako teško da shvatite šta ova osoba zapravo želi. Možda ćete u petak biti jako impulsivni kada Mesec sretne Uran. Važno je da prvo smislite šta želite, pa tek onda nešto preduzmete. U nedelju potražite duhovno prosvetljenje. Pročitajte knjigu nekog religijskog vođe, naučite da meditirate, šetajte se negde gde nema nekoga ko bi vas ometao.

bik3 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

U ponedeljak možda budete prolazili kroz mentalnu konfuziju. Neće vam biti lako da razdvojite iluziju od realnosti. U sredu vam preti opasnost od nekog zdravstvenog problema. Možda je vreme da zakažete pregled kod lekara. U četvrtak ćete biti prilično veseli. Spremite se da razvučete osmeh pred svakim koga sretnete ili upoznate! U subotu će vam možda član porodice tražiti savet. Ako ne osećate da ste kompetentni da pomognete, slobodno to i recite.

blizanci4 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

U utorak ćete zasijati posebnim sjajem. Ovo je sjajan period da se družite s ljudima. Harmonija vas u četvrtak očekuje na poslu. Možda vas neko od saradnika pozove na ručak. Moguće je da će vas u petak prijatelj zamoliti za veliku pozajmicu. Prvo proverite da li i sami imate dovoljno novca pre nego što se upustite u ikakve pozajmice. U nedelju uključite mozak i uradite nešto produktivno. Porazmislite o načinima koji će vam pomoći da unesete radost u život!

rak5 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

U ponedeljak možda stvari ne budu išle kako ste planirali. Određena situacija neće ići lagano kako ste se nadali. Vreme je da počnete iz početka! Intuicija će vam u utorak biti sjajna. Poslušajte svoje šesto čulo u svim životnim situacijama. Voljena osoba će u petak možda pokušati da vas kontroliše, i to kada se Mesec u Raku suprotstavi Plutonu. Objasnite mu/joj da imate pravo da vodite svoj život kako želite. U nedelju izbegavajte kockanje jer je moguće da možete dosta da izgubite.

lav4 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

U ponedeljak pokažite svoje liderske sposobnosti. Neko ko je na višoj poziciji od vaše će svakako primetiti privrženost radu! U sredu ćete biti razapeti između dve mogućnosti. Pre nego što išta odlučite, dobro razmislite o svemu. Partner će, možda, tražiti kavgu u subotu. Dajte ovoj osobi dosta ličnog prostora. U nedelju ćete, možda, morati da se pozabavite nekim nedovršenim pitanjima. Uradite sve što je potrebno da konačno završite sve što je potrebno.

devica4 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

Novi saradnik će vam u ponedeljak ući u život. Ova osoba će vam proširiti mentalne horizonte. Vrlo je moguće da ćete zajedno otputovati u neku stranu zemlju. U utorak igrajte po pravilima. Ako ma šta prekršite, bićete sigurno uhvaćeni! U četvrtak se ne odričite stvari u koje verujete. Nije mudro pratiti tuđe opcije i tuđa verovanja. U nedelju će vas okružiti nove vibracije. Srce će vam ovog vikenda nadvladati razum.

vaga5 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

U utorak nemojte prelaziti dozvoljeni budžet. Ako budete želeli da trošite, zamolite nekoga da vam oduzme novčanik. Saradnik će u sredu možda pokušati da vas prevari. Čuvajte se u komunikaciji sa ljudima. Porodična pitanja će u petak izbiti na površinu. Biće vam teško da uspostavite ravnotežu između kuće i karijere. Neko ko vam se divi će u subotu pokušati da vas impresionira. Ova osoba jako ceni kvalitetne ideje i mišljenja!

skorpija3 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

Okružite se prirodom. U ponedeljak će vam okruženost prirodom doneti mir. Možda bi bilo pametno da stavite koju biljku u stan. U utorak proverite da li je sve u redu sa osiguranjem. Moguće je da bezrazložno plaćate neke stvari. Ljubav će u četvrtak biti divna jer je Venera u Škorpiji. Ako jasno ne kažete šta želite, neko će vas pogrešno razumeti. U nedelju ćete konačno pronaći nešto što ste davno izgubili.

strelac4 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

Bićete u punoj snazi, i mentalno i fizički. U utorak se spremite da pobedite sve takmičare! U sredu ćete biti kreativniji nego obično. Ovo je odličan period za plesanje, crtanje, pravljenje/komponovanje muzike ili pisanje. U petak bi neki poslovni dogovor mogao da propadne. Uzmite u obzir mogućnost da ne ulažete u ovaj dogovor. U nedelju nemojte nikome otkrivati tajne, jer bi sve vaše privatne stvari koje ste nekome rekli u poverenju mogle da postanu deo javnog mnjenja.

jarac7 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

U ponedeljak bi kolega mogao da vam okrene leđa i ne održi dato obećanje. Nemojte se ljutiti. Samo zapamtite za ubuduće da on/ona nije osoba koja drži obećanje. U četvrtak će vam stići neka neočekivana sreća. Zahvalite se univerzumu. U petak ćete imati sastanak sa sudbinom. Ovo iskustvo bi moglo da promeni tok vašeg života. U subotu se pokrenite. Ovog vikenda će vas okupirati mnoge stvari – i mentalno i fizički.

vodolija4 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

U ponedeljak budite sami sebi najbolji prijatelj. Dobri ste prema drugima, a sada istu dobrotu i pokažite prema sebi. U utorak razmislite pre nego što progovorite. Voljenu osobu možete nepovratno povrediti ukoliko ste previše otvoreni. U sredu skinite sve zvezde s neba jer će vas Mesec u tome podržati. Imate mnogo potencijala. U subotu sredite kuću cakum-pakum. Vreme je da malo raspremite!

ribe5 Horoskop 28. septembar – 5. oktobar

Moguće je da će vam u ponedeljak neki cilj naići na prepreku. Međutim, pokušajte da se ponašate u skladu sa situacijom. U utorak su moguće svađe. U četvrtak očekujte dobre vesti jer Mesec sreće Neptuna u Ribama. Pozovite prijatelje i proslavite! U petak ćete naučiti životnu lekciju. Ovo iskustvo će vam pomoći da odrastete kao osoba. U nedelju se dobro provedite. Ovog vikenda se opustite i zaboravite na brige i probleme.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments