Ovan1 Horoskop 29. decembar  05. januar

Nove mogućnosti se mogu otvoriti na poslovnom planu, ali ne odlučujte tako brzo, to može biti mnogo više od jedne ponude na vašem stolu. U ljubavi saslušajte druge – možete dobiti od njih korisne savete kako da privučete romansu. Energija punog meseca može napraviti neke izmene na polju doma i porodice.

Bik1 Horoskop 29. decembar  05. januar

Na polju novca, ima potencijala da dođe do velikih promena okolnosti. Preispitajte prethodnu 2012. i počnite da pravite planove za 2013. godinu. Možete totalno izmeniti svoj život i zaigrati u prvoj ligi. Velikodušan čin iz prošlosti može vam se vratiti dvostruko. Pasivni ste za ljubav.

Blizanci1 Horoskop 29. decembar  05. januar

Recite zbogom ovoj godini, zvezde donose bolja vremena u 2013. Sada je samo nebo granica po pitanju vaše karijere, ne uzimajte ne za odgovor. Gledajte na probleme kao na izazove i bićete oduševljeni šta sve možete da postignete. Zakasneli razgovori rasčišćavaju stvari između vas i partnera i donose bolje razumevanje.

Rak1 Horoskop 29. decembar  05. januar

Naredna godina vas može izdvojiti iz gomile i pokazati pretpostavljenima šta ste sposobni da uradite. Timski rad vam daje podsticaja i radićete brže nego kada radite sami. Na polju novca, ušteda donosi sigurnost za budućnost. Razvedrite se u ljubavi, unesite zabave u život.

Lav1 Horoskop 29. decembar  05. januar

Vreme je da se promenite u ljubavi. Saosećajni ljubavni trenuci vam mogu omekšati srce. Venera utiče na vaš lični život. Praznici mogu doneti srećne i skladne trenutke. Pripazite sa puštanjem kreditnih kartica u promet.

Devica1 Horoskop 29. decembar  05. januar

Život vam se može promeniti u trenu. Vesti lične prirode mogu brzo doći i zaokrenuti sve, zato budite spremni da donesete odluke. Razgovor sa voljenom osobom može rešiti nerešeni problem. Možete biti srećni na poslu i ako ne znate šta vas dalje očekuje.

Vaga1 Horoskop 29. decembar  05. januar

Zvezde ukazuju na dosta akcije u narednoj godini, naučiti nešto novo može biti profitabilno. Prijatelji vam mogu pružiti neočekivanu emotivnu podršku. Ne budite stidljivi u ljubavi, otkrijte svoja osećanja. Ako ste odvojeni od voljene osobe, možete ostati u kontaktu elektronski, a to će biti pravi izazov.

Škorpija1 Horoskop 29. decembar  05. januar

Ne izbegavajte duboke i smislene diskusije tokom praznika, čak ni sami sa sobom. To vam može razjasniti neke stvari i olakšati ih ubuduće. Kreativna misao može zasaditi seme za budući uspeh, ne ignorišite je. Porodica može biti zahtevna, zadržite dnevne planove fleksibilnim. Poslušajte dobar savet od nekoga ko ima veze sa novcem.

Strelac1 Horoskop 29. decembar  05. januar

Sa Venerom u vašem znaku dolazi do zastoja na ljubavnom planu. Obećanja mogu biti kratkog veka. Opustite se tokom praznika, vreme je da napunite svoje rezerve energije za narednu godinu. Na poslu tražite ono što želite i budite spremni da idete za tim. Ako je teret tajne prevelik, budite otvoreni i iskreni prema svima.

Jarac1 Horoskop 29. decembar  05. januar

Vaš život nastavlja da teče brzo, da bi bili uspešni morate da se organizujete. Preispitajte prethodne godine, ako ste zbunjeni u vezi sa svojim osećanjima, pratite instinkte. Pravo je vreme da preispitate i svoje ciljeve, obnovite budžet i štedni plan.

Vodolija1 Horoskop 29. decembar  05. januar

Vaš znak je pod uticajem Marsa koji vam daje motivaciju da uradite više nego ikada pre. I ako je vreme za odmor, odgovornosti na poslu zahtevaju vašu pažnju. Pripreme za dobar provod pokazuju da ste spremni da zablistate u novoj godini. Budite fleksibilni na ljubavnom polju, stvari se mogu promeniti bilo kad.

Ribe1 Horoskop 29. decembar  05. januar

Nosite svoj najlepši ukras – osmeh. Postoji šansa da ostavite neverovatan utisak na nekog uticajnog na radnom mestu. Saopštiće vam informacije koje mogu da vas usmere ka drugom pravcu. Kreativni poduhvati će dobiti zeleno svetlo iz energije punog meseca. Budite sigurni da je pobeda zagarantovana. Slobodni imaju prilike za nove ljubavi i nova upoznavanja.


Jelena Šipčić studira novinarstvo na Fakultetu političkih nauka. Obožava modu i voli da piše o njoj. Čvrsto veruje da će jednog dana postati uspešna novinarka.

Comments