ovan3 Horoskop 29. jun  6. jul

Ova nedelja donosi srećnu fazu u polje kuće i porodice. Jupiter se premešta u Raka i tu će ostati godinu dana, što će doneti dobru sreću po pitanju ličnih stvari. Planovi da se preselite na veće mesto ili da proširite porodicu mogu uslediti iz ovoga. Merkur postaje retrogradan, takođe, pa odgodite planove da potpisujete bitne dogovore ili ugovore ili da kupujete preskupe stvari. Otklonite konfuziju kako bi se neki emotivni problem zacelio. Romantične prilike postaju dostupne!

 

bik3 Horoskop 29. jun  6. jul

Ako stvorite i održite dobre veze, mogu da vam se ukažu mnoge prilike. Jupiterovo pomeranje u Raka podstiče vas da ponovo stupite u kontakt sa starim prijateljima i članovima porodice. Razmislite o pisanju te knjige koju već dugo želite da napišete. Bilo šta što je u vezi sa pisanjem, medijima, prodajom ili komunikacijom vam može doneti dobru sreću. Istražite svoje opcije i planirajte unapred, ali nemojte praviti velike korake, barem ne još uvek. Misteriozan romantični sastanak bi vas mogao zaintrigirati. Zabava u okviru porodice bi vam tokom vikenda mogla doneti radost.

blizanci3 Horoskop 29. jun  6. jul

Finansije su u poslednje vreme pokazivale znake zastoja, međutim, od ove nedelje pa nadalje, stvari postaju bolje. Jupiter je bacio svoj blagoslov na pitanja novca, donoseći prilike i šanse na kojima možete da poradite. Jedini trenutni problem je retrogradni Merkur koji od sada pa naredne tri nedelje upravlja vašim životom. Finansijska pitanja mogu biti odložena. Takođe, gledajte da čuvate lične stvari. Topao razgovor i flert vas može podstaći da razmenite brojeve sa nekim.

rak3 Horoskop 29. jun  6. jul

Jupiter se pomera u vaš znak kako bi doneo zlatne prilike i sreće. Možda će vam se i onaj jedan san ostvariti. Romanse će možda biti, a možda i neće – u svakom slučaju, sve će se pokazati pozitivno po vaše samopouzdanje koje će sve više i više jačati. Možda da ipak rizikujete u ljubavi? Retrogradni Merkur u vašem znaku može doneti par zastoja. Nemojte žuriti ni u čemu. Uzmite onoliko vremena koliko vam je potrebno da istražite sve opcije. Možda ćete, takođe, želeti da se malo rasipate novcem na pojedine luksuze.

lav3 Horoskop 29. jun  6. jul

Trenutno prolazite kroz prirodni kosmički ciklus u kom pomaže da malo usporite i da se opustite. Fokus na spiritualne stvari vam može doneti jake želje i snove i naglasiti vam intuiciju, naročito kada vam se Jupiter useli u znak. Ovo je, možda, i dobar period da počnete da vodite svoj dnevnik želja i snova, jer će vam biti koristan vodič. Vaš društveni život nastavlja da vri. Možda ćete biti zaglavljeni između društvenih dešavanja i rasporeda koji ste za sebe odredili. Venera u vašem znaku vas podstiče da porazmislite o promeni imidža.

devica3 Horoskop 29. jun  6. jul

Vaš društveni život je bio prilično interesantan u poslednje vreme s obzirom da vam prijateljski pozivi podižu raspoloženje. Kako se Jupiter useljava u Raka i vašu društvenu zonu ove nedelje, možda ćete shvatiti da sreća dolazi kroz kontakte koje održavate s prijateljima i poslovnim saradnicima i u održavanju kontakata između korisnih veza. Jedan sastanak ili veza bi mogla da kombinuje i duhovne i praktične elemente, i možda to bude neko sa kim ćete obožavati da sarađujete. Kako Merkur postaje retrogradan, čuvajte se nesporazuma i izmešanih poruka kako biste izbegli poniženje.

vaga3 Horoskop 29. jun  6. jul

Pitanja karijere postaju aktuelna tema kada Jupiter uđe u Raka i vašu zonu karijere. Njegovo jednogodišnje zadržavanje će doneti mnogo prilika za unapređenje, posao iz snova ili neki izbudljiv, novi ugovor. Što više budete ulagali, više ćete dobijati. Kombinacja vizije i praktičnog zalaganja vam može pomoći u unapređenju finansija. Jedini problem je što će Merkur biti retrogradan cele tri nedelje. Možda će dolaziti do nekih zastoja, ali i to možete okrenuti u svoju korist.

skorpija3 Horoskop 29. jun  6. jul

Putovanja i avanture se pojačavaju jer vas kosmos podstiče da izađete iz svoje sigurnosne zone i istražite opcije koje vam se pružaju. Jupiterov ulazak u Raka sugeriše da vas čekaju nove stvari! Upoznavanje sa nekim profesorom ili mentorom bi moglo da vam pomeri život na sasvim novi nivo. Uzimanje nekog časa ili dodatna obuka za budući posao bi odlično došla u ovom trenutku. Čuvajte pasoš i karte. Retrogradni Merkur bi mogao da izazove odlaganje putovanja i frustracije.

strelac3 Horoskop 29. jun  6. jul

Podeljena imovina i združene finansijske stvari, porezi, krediti i pozajmice mogu pokazati znake poboljšanja. Jupiterovo pomeranje u Raka može doneti dodatne sreće u ovoj sferi. Možda ćete dobiti želju da mnogo zaradite ili da počnete da radite na poboljšavanju postojećeg posla. Jupiterovo prisustvo ovde će vam pomoći u različitim tipovima posla, kao i u poslovnim dogovorima i vezama, ali morate da uzmete u obzir da je Merkur retrogradan. Nije najpametnija ideja da potpisujete ugovore ili sklapate bilo kakve poslovne pogodbe. Uzmite onoliko vremena koliko vam je potrebno i istražite sve svoje opcije.

jarac3 Horoskop 29. jun  6. jul

Ima mnogo pozitivnih stvari na polju različitih veza. Vaš društveni život se možda mnogo poboljšao kao rezultat toga. Ako ste u vezi, možda biste mogli da razmislite o sledećem koraku, naročito zato što se Jupiter pomera u vašu kuću veza i tu ostaje narednih 12 meseci. Srećne prilike vam dolaze kroz druge ljude. Ovo je takođe vreme kada možete da upoznate nekoga veoma posebnog, osobu s kojom biste voleli da provedete ostatak života. U međuvremenu, Venera se pomera u Lava – što može poboljšati vaš seksualni život.

vodolija3 Horoskop 29. jun  6. jul

Mogli biste da otkrijete odgovore na pitanja koja su u vezi sa zdravljem i poslovnim stvarima. Kosmos vas podstiče da budete proaktvni i da napravite korak ka novim stvarima i usput rešite prethodne probleme jednom za svagda. Kada se Jupiter pomeri u ovu zonu sredinom nedelje, tu će ostati godinu dana i doneti vam srećne prilike za unapređenje ili bolji posao. Što se zdravlja tiče, primetićete da vam se energija vraća, iako ćete imati tendenciju da sebi ugađate više nego obično. Veze razvijaju slatkost s obzirom da Venera osvetljava i poslovna i romantična partnerstva.

ribe3 Horoskop 29. jun  6. jul

Možda budete zauzeti sređivanjem stvari. Ovo je odličan trenutak da pozavršavate neke poslove, takođe. Dobra vest je da romansa, kreativnost, odmaranje i zadovoljstvo ponovo postaju deo cilja, i da vas ohrabruju da se odmorite i fokusirate na tekuće stvari koje volite. Kada Jupiter uđe u sredinu nedelje, ostaće u Raku godinu dana kako bi doneo romantične prilike koje bi mogle da vam donesu uživanje i neka bitna dešavanja. Kada Venera uđe u Lava, možda ćete želeti malo da vežbate kako biste izgledali prelepo.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments