ovan Horoskop 3. avgust  10. avgust

Finansijska pitanja će biti povoljna kada Mesec uđe u vašu zonu finansija u ponedeljak. Ovo je povoljan period da tražite pozajmicu od banke! Obuzdajte entuzijazam u sredu. Pričekajte sa delovanjem u odnosu na određenu stvar. Ako ste sami, možete privući čitavu legiju obožavalaca. Pitanja porodice i kuće će biti centralna u subotu. Spremite se da provedete dosta vremena u kući za vikend.

bik Horoskop 3. avgust  10. avgust

U ponedeljak ćete pronaći nešto što ste dugo tražili i to na mestu gde niste ni očekivali da to pronađete. Osećanja prema nekome posebnom će postati ekstremno naglašena kada vaš vladar Venera sretne Plutona u utorak. Pokušajte da ne budete suviše posesivni prema ovoj osobi. Napravite novu listu prioriteta u četvrtak. Ne trošite vreme na nebitne stvari. Proširite mentalne horizonte u nedelju. Prijavite se za rad na projektu koji vas interesuje.

blizanci Horoskop 3. avgust  10. avgust

Upornost je ključ vašeg uspeha u ponedeljak. Ne zaustavljajte se dok ne ispunite krajnji cilj. Gledajte na realnost širom otvorenih očiju kada Mesec u Blizancima sretne Neptun u sredu. Ako tražite zlato ispod duge, razočaraćete se. Držite se svojih moralnih principa u subotu. Ako budete deo neetičkih stvari, izazvaćete sebi nevolju za kasnije. Bićete željni uzbuđenja u nedelju. Prodrmajte sopstvenu rutinu tako što ćete se isprobati u nekom novom sportu.

rak Horoskop 3. avgust  10. avgust

U utorak će vam moždane moći biti na vrhuncu. Rešvanje kompleksnih problema će biti mačiji kašalj. Budite na oprezu od sopstvenih pokreta kada Mars u Raku sretne Uran u sredu. Radite oprezno, naročito ako se radi o nekim kućnim prepravkama. U subotu ćete biti izuzetno iskreni. Ne igrajte poker. Nećete biti sposobni da blefirate! U nedelju će voljena osoba biti jako zahtevna. Ova osoba bi mogla da vas izmanipuliše i maksimalno iskoristi tokom vikenda.

lav Horoskop 3. avgust  10. avgust

U ponedeljak napravite rezime svojih ambicija povodom karijere. Možda radite usmereni ka ciljevima koji vam više ne odgovaraju. U sredu budite vrlo diskretni po pitanju ličnih stvari. Ne ostavljajte poverljive podatke negde gde su svima nadohvat ruke. U četvrtak možda iskusite teške životne okolnosti kada Sunce u Lavu sretne Plutona. Okrenite se voljenoj osobi za moralnu podršku. Neočekivana doza sreće će doći u nedelju. Određena situacija će se ovog vikenda konačno odviti u vašu korist!

devica Horoskop 3. avgust  10. avgust

Prijateljstvo bi moglo biti ugroženo u ponedeljak. Sredite sve probleme sa ovom osobom pre nego što dođe do potpunog otuđenja. Vreme je da pristupite svojoj unutrašnjoj moći! U subotu dajte sebi malo oduška. Ako postavite lestvicu previsoko, nećete biti sposobni da je preskočite. Život bi mogao da vam naliči na rolerkoster u nedelju. Težite ravnoteži u svim oblastima.

vaga Horoskop 3. avgust  10. avgust

U utorak preuzmite životno kormilo. Ne bojte se da donesete sopstvene odluke. Rival bi mogao da se pojavi na društvenoj sceni u sredu. Ako koristite svoju pamet, lako ćete pobediti ovu individuu. Možda otkrijete svrhu svog života kada vaš vladar Venera sretne Urana u četvrtak. Pratite svoju sudbinu gde god da vas povede. Ljubavnik bi u nedelju mogao da vas pritiska da mu se posvetite. Ako niste spremni da se odreknete svoje slobode, tako mu i recite.

skorpija Horoskop 3. avgust  10. avgust

Možda ćete igrati igru krivljenja u ponedeljak. Pokušajte da oprostite ljudima kada naprave grešku. Dopustite mašti da divlja u utorak. Nemojte stavljati limite sami sebi po pitanju stvari koje možete da postignete. Želja da sve kontrolišete će postati problem u vezi kada Mesec uđe u opoziciju sa vašim vladarom Plutonom u subotu. Može biti mudro da postavite nove granice svojoj voljenoj osobi. Može se desiti da imate proročki san u nedelju. Zapišite šta ste sanjali.

strelac Horoskop 3. avgust  10. avgust

Preduzmite potrebne korake da poboljšate život kada u ponedeljak Mesec u vašoj zoni zdravlja sretne Jupitera. Uzimajte multivitamine na dnevnom nivou. U utorak će vas kolega možda namerno lagati. Nemojte verovati svemu što vam kolege kažu. Pregledajte pitanje osiguranja u petak. Možda previše plaćate nešto što vam i ne treba. Bićete pod iskušenjem da postanete deo riskantnog biznisa u subotu. Investirajte samo novac koji možete sebi da priuštite da izgubite.

jarac Horoskop 3. avgust  10. avgust

U ponedeljak ćete biti puni elana da pronađete duhovni sklad. Uzmite u obzir pridruživanje nekoj religijskoj grupi. U utorak ćete biti puni nove smelosti. Ne bojte se da iznesete svoje mišljenje pred drugima. U četvrtak dobro razmislite pre nego što donesete određenu odluku. Spremite se da budete srećni i puni olakšanja kada Mesec sretne vašeg vladara Saturna u subotu. Život će ovog vikenda ići vrlo lagano.

vodolija Horoskop 3. avgust  10. avgust

U utorak ćete osetiti potrebu da pomažete drugima. Romansa će vam doneti osmeh na lice kada Mesec uđe u vašu zonu ljubavi u sredu. Ako ste sami, novi dejting partner bi mogao da se pojavi. U četvrtak ćete jedva čekati negde da putujete. Spakujte se i posetite najbliži grad. U nedelju ćete razmišljati o kupovini ljubimca. Ako već želite ljubimca, gledajte da imate i dovoljno novca da ga izdržavate!

ribe Horoskop 3. avgust  10. avgust

Bacite novčić u fontanu i poželite želju kada Mesec sretne Neptun u Ribama u ponedeljak. Pozitivna energija će biti u vašem uglu. U četvrtak vas šef možda pita da radite prekovremeno. Ne brinite, kasnije ćete biti nagrađeni povišicom. Osoba koju volite će vam uputiti iskren kompliment u petak. Ova osoba vas obožava i jako ceni! U subotu napravite zabavu! Uklonite usamljenost posetom prijatelja i porodice za vikend.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

 

Comments