ovan211 Horoskop 30. novembar  07. decembar

Moguće je da ćete ove nedelje biti u finansijskoj stisci, ali ne očajavajte. Do kraja nedelje dobićete odgovore na neka poslovna pitanja, ili od stručnjaka ili od člana porodice koji se razume u materiju. Takođe, moguće je da ćete dobiti lepe vesti u vezi sa bonusom ili povećanjem plate. Za vikend ćete biti pomalo rasejani i želećete da promenite nešto.

bik211 Horoskop 30. novembar  07. decembar

Loša komunikacija ove nedelje može prouzrokovati neke nesporazume i biće vam potrebno dosta strpljenja da biste rešili problem. Ipak, postoji mogućnost da dobijete dobre vesti od prijatelja ili partnera što će vas obradovati i oraspoložiti. Sredinom nedelje poboljšava se stanje na polju komunikacije i to je pravo vreme da sklopite neku saradnju ili razradite neki plan. Ljubavni život cveta sa dosta šanse da se zabavite. Bilo da ste u vezi ili singl, vikend donosi prijatne trenutke.

blizanci211 Horoskop 30. novembar  07. decembar

Cele ove nedelje verovatno ćete uživati. To neće loše uticati na vaš posao, ali moguće je da ćete u ponedeljak kasniti na posao. Osim toga, moguće su dobre vesti u vezi sa planom ili idejom koje se mogu i te kako isplatiti i razviti u budućnosti. Velike su šanse za neki romantičan iznenadni sastanak.

rak211 Horoskop 30. novembar  07. decembar

Ovo je veoma optimistična nedelja, naročito na polju ljubavi – ili ćete raditi na produbljenju svoje veze ili ćete pronaći novu ljubav. Nemojte brinuti ukoliko vam početkom nedelje komunikacija bude otežana, do srede će se situacija srediti. U stvari, kada savladate početnu prepreku, snalazićete se bolje nego ikad. Očekujte neočekivano kada je vaš posao ili karijera u pitanju. Ukoliko se dobre prilike pojave niotkuda, zgrabite ih.

lav211 Horoskop 30. novembar  07. decembar

Finansije će vam ove nedelje varirati, kako zbog nekih neplaćenih računa, tako i zbog neplaniranih troškova. Moguće da će vam zbog toga biti teško, ali ako budete dovoljno istrajni isplivaćete. Slušajte svoju intuiciju, može vam pomoći pri nekim odlukama. Moguće je da ćete u toku ove nedelje poželeti pauzu u vezi.

devica311 Horoskop 30. novembar  07. decembar

Početak nedelje obeležiće poslovni uspeh, naročito ako je reč o nekim projektima koji moraju što pre biti gotovi. Ukoliko budete suviše tvrdoglavi možete pokvariti potencijalno dobar ugovor, a fleksibilnost će vam pomoći da ga zapečatite. Društveni život će vam biti bogat kao nikada pre, a moguća su i nova zanimljiva poznanstva. Mogući su neočekivani gosti krajem nedelje.

vaga211 Horoskop 30. novembar  07. decembar

Na vreme obezbedite ušteđevinu, jer je moguće da ćete neplanirano trošiti ove nedelje. Situacija se poboljšava do kraja nedelje, a dobre vesti na poslu mogu biti u vezi sa povećanjem plate ili nekim bonusom. Provešćete lep vikend u prisustvu porodice i prijatelja. Vodite računa o jednoj neočekivanoj ponudi kojoj ćete teško odoleti.

skorpija211 Horoskop 30. novembar  07. decembar

Tvrdoglavost može ustupiti mesto lepšim osećanjima kako nedelja bude odmicala. Ne dozvolite da vam lični problemi pokvare ove divne dane. Stupićete u kontakt ili ući u vezu sa nekim ko je daleko, a taj neko će vam uliti pozitivna osećanja i optimizam. Društveni život vam je izuzetno bogat, dobićete poziv za putovanje. Uživajte!

strelac211 Horoskop 30. novembar  07. decembar

Ove nedelje sve će biti u vezi sa zabavom i igrom. Vodite računa o tome šta pričate ove nedelje, jer vrlo lako možete osramotiti nekog bliskog prijatelja ili partnera. Intuicija će vam biti dosta izražena, pa će biti dobro ako se upustite u neku nesvakidašnju ili izazovnu situaciju. Za vikend ćete imati neki neočekivani susret koji će rezultirati zabavom.

jarac211 Horoskop 30. novembar  07. decembar

Doći ćete do nekog dugo željenog rešenja uz pomoć prijatelja, naročito ukoliko ste na istoj talasnoj dužini. Društveni život će vam postati bogatiji za neku osobu koja će vam biti od velike pomoći ili će vam zaista postati pravi prijatelj. Družite se što više ove nedelje!

vodolija211 Horoskop 30. novembar  07. decembar

Ne očajavajte ukoliko vam stvari na poslu ili u vezi sa karijerom presporo teku. Ponekad je to prosto igra sudbine. Do nedelje bi trebalo da se situacija reši u vašu korist i tada očekujte lepe vesti. Veoma ćete uživati u društvu ove nedelje, pa ne odbijajte pozive za izlaske. Dobićete neočekivani poziv ili poruku što će vam zaista ulepšati vikend.

ribe211 Horoskop 30. novembar  07. decembar

Ukoliko putujete ove nedelje budite spremi na mala kašnjenja u prevozu, ali zato će vam kraj nedelje biti idiličan i poput sna. Imaćete mnogo zabave ovih dana, ali bićete i skloni prekomernom trošenju, naročito ako su rasprodaje počele. Obezbedite unapred budžet za te troškove.


Jelena Grujin – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Comments