ovan6 Horoskop 31. avgust – 7. septembar

Možda sretnete haos u ponedeljak kada odete na posao. Budite smireni. Možda će doći do promene energije kada vaš vladar Mars uđe u Lava u utorak. Vaše samopouzdanje će se podići na sasvim novi nivo. Rival bi mogao da se pojavi u subotu. Ne brinite. Iz tog ‘takmičenja’ ćete izaći kao kandidat u samom vrhu. U nedelju će porodične stvari biti u prvom planu. Pripremite se da tokom vikenda dosta vremena provedete kod kuće.

bik4 Horoskop 31. avgust – 7. septembar

U ponedeljak se može pokazati da je ljubav komplikovana kada se Venera nađe naspram Urana. Pažnja vam može biti usmerena na dve osobe. Pojačajte znanje u sredu. Razmislite o vraćanju u školu. Harmonija vam ulazi u život u četvrtak. Osećaćete se kao da hodate po oblacima! Branićete svoje stavove u petak. Niko neće moći da vam komanduje. Zahvalite se univerzumu u nedelju. Određena situacija će se odigrati u vašu korist.

blizanci4 Horoskop 31. avgust – 7. septembar

Porazmislite malo o realnosti situacije u ponedeljak. Mudro je suočiti se sa činjenicama koje se tiču određene stvari. U utorak ćete imati jako lepu auru oko sebe. Ovo je sjajan period za druženje. U subotu će prodavac pokušati da vas prevari. Pažljivo prebrojte novac pre nego što napustite prodavnicu. Član porodiće će tražiti da ga u nedelju ugostite. Napunite frižider. Ova osoba bi mogla da ostane neko vreme!

rak5 Horoskop 31. avgust – 7. septembar

Maštarenje će vam biti najdraža aktivnost u ponedeljak. Nemojte se izgubiti u fantazijama! Saradnik bi mogao da zatraži pomoć u utorak. Pomozite kolegi i izgradite lepe odnose istovremeno. Vaše šesto čulo će u petak biti oštro, kada Mesec u Raku sretne Neptuna. Svi će misliti da ste vidoviti! Partner bi u subotu mogao da bude ljubomoran. On ili ona se plaši da vam oko luta okolo. Raščistite ove sumnje iskrenom diskusijom.

lav5 Horoskop 31. avgust – 7. septembar

Ponašajte se lepo u ponedeljak. Ako nekoga iskoristite, kasnije ćete se osećati krivo. Životne mogućnosti će se činiti bez granice kada Mars uđe u Lava u utorak. Spremite se da dosegnete zvezde! Član porodice bi mogao da bude jako tvrdoglav u sredu. Biće nemoguće napraviti kompromis, pa nemojte ni pokušavati. Odlučnost je ključ uspeha u subotu. Samo idite napred dok ne stignete do cilja!

devica5 Horoskop 31. avgust – 7. septembar

Moguće je da ćete u ponedeljak biti frustrirani. Određeni scenario neće ići po planu. Vežbajte duboko disanje kada ste pod stresom. Uzdajte se u razum kada Merkur sretne Plutona u sredu. Brzo ćete uspeti da rešite neki problem. Vrlo prijatan i divan prijatelj bi vam mogao ući u život u petak. Ne flertujte sa katastrofom u subotu. Razmislite o posledicama pre nego što se odlučite na određeni riskantni poslovni potez.

vaga5 Horoskop 31. avgust – 7. septembar

Saradnik će predložiti neku avanturu u ponedeljak. Spremite se da izađete iz svoje sigurnosne zone. Obećaćete nešto što ne možete da održite kada Venera u Vagi sretne Jupitera u utorak. Težite iskrenosti u komunikaciji s drugima. Nova poslovna prilika će vam doći u petak. Ako ste nezaposleni, ovo je sjajan period da zakazujete intervjue za posao. Finansijska pitanja će zahtevati vašu pažnju u subotu. Proverite da li ste platili sve račune!

skorpija4 Horoskop 31. avgust – 7. septembar

Stupite u kontakt s prirodom u ponedeljak. Napravite baštu s povrćem ili gajite raznorazne biljke. U utorak osvežite imidž. Bacite staru garderobu koja ne odgovara vašem telu! “Da, mogu!” će biti vaša rečenica kada Sunce sretne Saturna u Škorpiji u petak. Jedva ćete čekati da se bacite na neki projekat koji oduzima dosta vremena. Nemojte donositi bitne životne odluke u subotu. Još uvek ne znate sve činjenice.

strelac5 Horoskop 31. avgust – 7. septembar

U ponedeljak ćete biti rastrzani na dve strane. Potrebe člana porodice bi mogle da se mešaju sa vašim radnim rasporedom. Možda ozbiljno budete razmišljali o prekidu veze kada Mesec u vašoj zoni partnerstva u sredu sretne Plutona. Izlistajte sve “za” i “protiv” stavke pre nego što odete od ove osobe. U nedelju čuvajte tajnu. Ako sve kažete, te iste reči će se vratiti da vas povrede. Nešto što ste izgubili će u nedelju biti pronađeno.

jarac5 Horoskop 31. avgust – 7. septembar

Gledajte na svet optimistično u utorak. Ne pomaže ako kontemplirate negativne misli. Sa kolegom izgradite bolju i lepšu vezu u četvrtak. Razmislite da ovu osobu pozovete na ručak. Vaše emocije će biti jako napete u subotu. Pokušajte da ne budete previše dramatični. Održavajte prikladan pogled na stvari u svakoj situaciji. Moćna energija će vas okruživati kada Sunce sretne Plutona u Jarcu u nedelju. Univerzum će ovog vikenda biti na vašoj strani!

vodolija4 Horoskop 31. avgust – 7. septembar

U ponedeljak vam stiže promena. Spremite se da otpočnete novo poglavlje u životu. Možda vam bude teško da se skoncentrišete kada Merkur sretne vašeg vladara Urana u utorak. Pokušajte da usmerite pažnju, naročito u vožnji. Stavite zdravstvene potrebe na prvo mesto u petak. Ako vas boli zub, zovite zubara! Tenzija može da se ispolji u subotu, i to sa nekim jako bliskim prijateljem. Pazite šta govorite voljenoj osobi. Teške reči bi mogle da izazovu konačan razlaz u vezi.

ribe4 Horoskop 31. avgust – 7. septembar

Bićete u iskušenju da previše uživate u sopstvenin apetitima kada se Sunce nađe naspram Neptuna u Ribama u ponedeljak. Prejedanje će samo nagomilati kilograme! Mislite za sebe u utorak. Nije najpametnija ideja da pratite gomilu i gledate šta drugi rade. Vaša voljena osoba će u petak biti izrazito pažljiva i puna ljubavi. Ako ste sami, nova osoba bi mogla da vas obori s nogu. Dobro se ismejte u nedelju.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments