ovan Horoskop 7. decembar  14. decembar

Vreme je da pokažete svom šefu da imate dosta energije i kreativnosti. Očekuje vas poslovni put u utorak, a novog prijatelja ćete steći u petak. Obradovaćete drage ljude oko sebe, najbliže i prijatelje. Spremite se za uspehe.

bik Horoskop 7. decembar  14. decembar

Vreme je da ljubavni život konačno zablista. Izađite na dejt sa udvaračem i ne budite skeptični. Dajte mu šansu. Povedite računa o vožnji u saobraćaju i posetite očnog lekara.

blizanci Horoskop 7. decembar  14. decembar

Spremite se za neverovatan flert na poslu. Uživaćete u pažnji koju vam poklanja suprotni pol. Moguće je unapređenje krajem nedelje i poseta nekom dalekom, a bliskom, za vikend.

rak Horoskop 7. decembar  14. decembar

Neverovatna energija će vas obuzeti ove nedelje. Bićete veoma inovativni, puni želje za napredovanjem. Moguće je da će vam se javiti bivša ljubav, te samo ukoliko nemate šta da radite odvojite vremena za nju. Evociraće vam uspomene.

lav Horoskop 7. decembar  14. decembar

Kako nedelja bude odmicala, bićete sve usporeniji. Vreme je da uzmete dugo planiran odmor i opustite se. Posvetite se prijateljima i partneru. Odlično bi bilo da malo izađete iz uigranosti i kolotečine.

devica Horoskop 7. decembar  14. decembar

Ponedeljak je rezervisan za ozbiljan poslovni razgovor. Moguće je da će vas sačekati novi radni zadatak. Posvetite mu se u potpunosti jer vam može doneti veliki priliv novca. Radujete se vikendu, planirate da ugostite bliske prijatelje.

vaga Horoskop 7. decembar  14. decembar

Vage očekuje mnogo uzbuđenja, kako na privatnom tako i na poslovom planu. Bliski prijatelji vam pripremaju malo iznenađenje, a vaš finansijski izdatak. Ne brinite, postoje lepe mogućnosti za honorarni posao.

skorpija Horoskop 7. decembar  14. decembar

U sredu je moguća neočekivana poslovna saradnja sa klijentom koga cenite. Ipak budite oprezni, mnogi vas doživljavaju kao konkurenciju i otvorite oči. Posetite zubara.

strelac Horoskop 7. decembar  14. decembar

Strelčevi, kako bi bilo da izađete iz loše veze? Poslovne, ali i emotivne. Ne plašite se novog koraka. Sve zvezde ukazuju na to da je vreme za preokret! Iskusite nešto novo ove nedelje. Očekuju vas mnoga poznanstva.

jarac Horoskop 7. decembar  14. decembar

Da li su to leptirići u stomaku početkom nedelje? Oh, da! Moguće je da ćete se zaljubiti ili upustiti u emotivnu aferu sa nekim ko je zauzet. Pre nego što sve postane ozbiljnije, povucite ručnu!

vodolija Horoskop 7. decembar  14. decembar

Vodolije su već od ponedeljka žustri i ushićeni jer ih očekuje burna nedelja. Bićete angažovani oko nekog događaja na kojem će se pojaviti neko od sudbinskog značaja za vas. Da li možda naslućujete o kome se radi?

ribe Horoskop 7. decembar  14. decembar

Ribe će ove nedelje sanjariti više nego ranije. Ipak, i realnost će biti lepa. Očekuju vas lepi trenuci sa najdražima. Moguće pokretanje sopstvenog biznisa. Upustite se sa mnogo osmeha u ovu avanturu. Zvezde su vam naklonjene!


Dragana Katić je autor stranice Oh là là i ljubitelj starih holivudskih filmova. Njena dnevna rutina: “Ustati. Zablistati. Vratiti se u krevet.”

Comments