ovan Horoskop 7. septembar – 14. septembar

Fizički problemi mogu biti posledica prekomerne želje da stvari uradite što brže. Sa Marsom u zoni lenčarenja i romanse, velike su šanse da sagorite jer živite život punim plućima. U međuvremenu, Novi Mesec u Devici bi mogao da bude baš ono što vam je potrebno da biste počeli sa novom dijetom ili vežbanjem, ili serijom novih tretmana, kao što je masaža ili akupunktura. Kasnije, može doći do prilike da kod kuće priredite neku zabavu.

bik Horoskop 7. septembar – 14. septembar

Ako vam romantični život nije baš cvetao u poslednje vreme, ove nedelje ćete ceniti priliku da uživate u ljubavi. Idite na dejt, uzmite pauzu ili se odlučite za odlazak tokom vikenda na neko lepo mesto na kom će se ljubav ponovo uzburkati i pospešiti veću intimu. Novi Mesec u Devici će 5. septembra biti od velike pomoći za pronalazak ljubavi, i sjajan za početak novih kreativnih projekata. Dosta stvari se, takođe, dešava kod kuće. Uzmite u obzir čišćenje cevi i dovršavanje svojih DIY (uradi sam) projekata.

blizanci Horoskop 7. septembar – 14. septembar

Možda se osećate razdragano jer vam je finansijski aspekt trenutno pojačan Jupiterom. Možda imate vere da ćete uvek dobiti ono što vam treba, bilo da imate ili nemate novca. Međutim, mnogo toga se dešava na kućnom planu. Novi Mesec može pospešiti želju da se pozabavite kućnim projektima koje ste zapostavili. Možda ćete poželeti da preterano trošite na nešto novo i posebno za svoj dom.

rak Horoskop 7. septembar – 14. septembar

Mars je trenutno u pokretu kroz Lava te bi mogao da uskomeša finansijska pitanja u narednih nekoliko nedelja. Iako ćete se dosetiti novih ideja za pravljenje više novca, moguće je da ćete morati i da trošite više. Ako možete nešto da uštedite, dobro će vam doći. Takođe, moguće je da ćete imati više pisanja, učenja, administrativnih stvari i generalno komunikacije. Slobodno se oslonite na Novi Mesec ako počinjete neki novi onlajn posao ili kurs učenja ili, možda, pišete svoju prvu knjigu.

lav Horoskop 7. septembar – 14. septembar

U top ste formi, a Mars vas gura napred i podstiče da pravite planove za budućnost. Manite se snova koje ste planirali da sprovedete u akciju, i konačno se okrenite toj akciji. Možda ćete poželeti da se pozabavite finansijskom situacijom, pogotovo ako ste u opasnosti da izgubite nit dešavanja. Devica u Novom Mesecu može biti jako moćna i pomoći vam da krenete nešto od samog početka. Uzmite u obzir da limitirate sebi budžet trošenja ili da otvorite račun na kom ćete štedeti. Na šta god da potrošite novac izgleda kao da će biti na nešto vrlo ukusno odabrano!

devica Horoskop 7. septembar – 14. septembar

Uživajte u Devici koja je sada u Novom Mesecu, ove nedelje – ovo je možda najbolji period u godini za vas. Ovo je odličan period da zapišete svoje ciljeve za nedelje, pa i mesece unapred. Možda ćete se iznenaditi koliko možete da postignete, i to bez puno truda. Ovo može biti dobar period da se izrazite i da stavite pečat svoje individualnosti na sve planove. Društveni život nastavlja da se razvija, pa zadržite naviku networking-a i za ubuduće.

vaga Horoskop 7. septembar – 14. septembar

Uz društveni život koji se poboljšava, moguće je da ćete pronaći nekoga ko vam može pomoći u ostvarenju budućih planova. Ovo je sjajan period da dobijete podršku koja vam treba i da uživate u životu. U međuvremenu, u fazi ste u kojoj ćete možda želeti malo da usporite i uživate u životu, ili se osvrnete na dosadašnje postupke, meditirate, i slično. Balansiranje životnih aktivnosti može biti od velike koristi ove nedelje.

skorpija Horoskop 7. septembar – 14. septembar

Sa Marsom u Lavu i vašoj zoni karijere, ovo je dobar period da progutate ponos i uradite ono što morate kako biste napredovali. Vaše menadžerske sposobnosti bi se, takođe, mogle ispoljiti. Držite prisebnost u krizi i krećite se ka uspešnom rezultatu koji bi mogao da usledi. Novi Mesec u vašoj društvenoj zoni može da bude od velike pomoći ako proširujete društvene horizonte i krećete se u novim krugovima.

strelac Horoskop 7. septembar – 14. septembar

Želja da se izvučete iz rutine i istražite sveže opcije će se podudarati sa potrebom da nađete sigurnost u poslu, napredujete po pitanju stvari vezanih za karijeru, ili da počnete sa radom povodom nekog važnog cilja. Možda ćete morati da zakažete vreme uživanja i opuštanja. Možda je planiranje odmora nešto zbog čega ćete se osećati bolje. Istovremeno, iskoristite Merkur u Devici kako biste dobili neke dobre savete povodom posla i kako biste se povezali sa nekim ključnim ljudima.

jarac Horoskop 7. septembar – 14. septembar

Veze svih tipova se izgleda odvijaju u vašu korist. Mnogo ljudi je voljno da vam ponudi pomoć, iako je i ne zatražite. Ove nedelje, postoji veza između izlaska iz svoje sigurnosne zone i sarađivanja sa nekim na projektu koji bi mogao da bude pravi izazov. Na dan 5. septembra, ili posle, Devica u Novom Mesecu bi mogla da da naznaku za novi početak. Što ste voljniji da istražite nove ideje, to ćete biti ispunjeniji.

vodolija Horoskop 7. septembar – 14. septembar

Izgleda da vam pristiže nalet energije koji vam je jako trebao, naročito jer ste se u poslednje vreme osećali jako iscrpljeno. Ne preskačite vežbanja, i postići ćete još više. Veze bi mogle da se uskomešaju sa Marsom u vašoj zoni veza. Ovo je odlično vreme da se raščiste stvari, ali pokušajte da izbegavate konflikte koji bi mogli da se oduže. Zajedničke finansije bi, takođe, mogle da se poprave. Ako uzimate u obzir razrešavanje nekih dugovanja, ovo je nedelja u kojoj to i treba da uradite.

ribe Horoskop 7. septembar – 14. septembar

Možda budete željni da počnete sa vežbanjem ili novom dijetom. Samo polako. Ne pokušavajte puno odjednom jer ćete možda izgubiti volju i brzo odustati. Savet stručnjaka ili možda pomoć ličnog trenera bi vam mogla pomoći da ostanete na dobrom putu. Novi Mesec u Devici donosi šansu da određenu vezu stavite na novi nivo posvećenosti. Od 5. septembra, potpisujte ugovore i sporazume, ili počnite sa nekim zajedničkim projektom.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments