Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Horoskop 8. februar – 15. februar

Horoskop 8. februar – 15. februar

ovan2111 Horoskop 8. februar  15. februar

Impulsivno ponašanje bi moglo da ugrozi vašu ljubavnu vezu. Često ste sebični, što ljudi oko vas ne vole. Izbegavajte to. Iskreni razgovori sa bliskim prijateljem. Pravo je vreme za unapređenje na poslu.

bik2111 Horoskop 8. februar  15. februar

Lako iskazujete svoje misli i emocije, pa je sada vreme za organizovanje nekih druženja i slavlja. Ovo će takođe biti i vaša dobra nedelja na poslu, sve dok ne pokušavate da se nametnete u prvi plan po svaku cenu. Poštujte autoritete!

blizanci2111 Horoskop 8. februar  15. februar

Ovo nije dobro vreme za razgovore za posao ili poslovne sastanke, pa bi bilo pametno to odložiti. Ako vam je potrebno da se fokusirate na nešto, posvetite se sređivanju važne dokumentacije. Neophodna vam je promena.

rak2111 Horoskop 8. februar  15. februar

Dobre vesti na poslu. Bićete puni energije što će se pozitivno odraziti na vašu karijeru, ali i na vaš odnos sa šefom. Ipak, oprezno pravite radikalne poteze. Zasad je bolje da samo ispitate koje su vam opcije.

lav2111 Horoskop 8. februar  15. februar

Rešenje svih vaših trenutnih problema mogao bi biti kratak odmor. Pobegnite od svega na nekoliko dana i odmorite se. Ne želite da pokažete svoja osećanja. Povređeni ste i ne možete očekivati da će se to brzo popraviti. Potrebno je vreme.

devica3111 Horoskop 8. februar  15. februar

Ova nedelja će dobro početi, jer ćete biti pozvani na neki događaj od važnosti. Mogući nesporazumi u komunikaciji sa partnerom. Moguća nepromišljena upuštanja u novu vezu. Mada možda je neka nova priča upravo ono što vam je potrebno.

vaga2111 Horoskop 8. februar  15. februar

Vaša veza će doživeti krizu ove nedelje. Reći ćete ili uraditi nešto nepromišljeno. Želeli ste promenu sve vreme i sanjali stabilnost. Ne plašite se da ispunite svoje najluđe  želje. Dopašće vam se vaša preduzimljiva strana.

skorpija2111 Horoskop 8. februar  15. februar

Prihvatite prilike koje vam se pružaju na ljubavnom planu, naročito ako ste skoro maštali o ljubavi. Vaše strpljenje je bilo testirano proteklih nedelja, ali sada je vreme da se opustitie. Krećite se u novim krugovima i dopustite sebi da shvatite šte jeste, a šta nije za vas. Bez žurbe!

strelac2111 Horoskop 8. februar  15. februar

Čas ste raspoloženi, spontani i veseli, a čas se učaurite i pobegnete od svega, jer osećate da vam je svega dosta. Rastrzani ste u ljubavi. Usporite i isplanirajte sledeći korak. Pazite da ne pomešate signale, da biste izbegli posramljenost.

jarac2111 Horoskop 8. februar  15. februar

Oprezno na poslu! Moguće da ćete izgubiti dokument od velike važnosti. Na ljubavnom planu će biti sve živahno i pozitivno, ali sa porodicom su moguće svađe. Rešite nesuglasice što pre, radi svog mira.

vodolija2111 Horoskop 8. februar  15. februar

Mnoštvo ideja koje će inspirisati i vas i ljude oko vas. Radoznali ste i imaćete mnoge kreativne ideje i priliku za korisnim poznanstvima. Družite se sa ljudima koji imaju ista interesovanja kao vi. Loša finansijska situacija.

ribe2111 Horoskop 8. februar  15. februar

Ovo je dobra nedelja za kulturu i umetnost. Pogledajte dobar film ili pročitajte knjigu. Nećete odoleti rasprodajama, pa će ovaj period biti loš po vaš kućni budžet. Oprezno trošite novac!


Lenka Gatić

Editors choice