Svaka individua ima svoj način raskida. Vratite film i setite se završetaka svojih ljubavnih veza. Najčešće ste na vrlo sličan način odlazili iz istih. Neko ima potrebu da sa svakom osobom iz svog života ostane prijatelj, dok ima onih koji kada završe sa jednom osobom bilo da im je bila ljubavni partner, bilo prijatelj, prosto više ne žele da je vide. U nastavku se zabavite i saznajte sa kojom rečenicom će uglavnom izaći iz veze momci svakog horoskopskog znaka.

Ovan

Drzak, iskren i neko ko ne pravi kompromise u životu Ovan će raskinuti sa devojkom rečenicom: “U poslednje vreme sve češće gledam žene i čini mi se da me ne privlačiš više kao na početku veze. Možda je bolje da napravimo pauzu neko vreme. Mladi smo oboje. Život je pred nama”.

Bik

Bikčić neće tako lako ostaviti devojku. Nije jedan od onih koji zbog prve zgodne mačke koja im se nabacuje ostavljaju svoju dugogodišnju devojku, ali kada reše da preseku, budite sigurne da je to stvarno kraj. Ostaviće rečima: “Ja se više ne pronalazim u ovoj vezi. Izgubila je smisao.

Stalno si ljuta, neraspoložena i više ne mogu da razmišljam šta ti je. Očigledno te više ne činim srećnom. Bolje je tako za oboje”.

kako raskidaju znaci Horoskop i ljubav: Kako raskidaju horoskopski znaci?

Blizanci

Ovi momci vole druženje, zabavu i ljude. Onog trenutka kada osete da im uskraćujete ta zadovoljstva biće vrlo ljuti i bez ustezanja vam reći: “Ova veza je počela da me guši, najbolje da svako krene na svoju stranu”. I dok se vi okrenete on je već na nekom eventu slobodan kao ptičica. Sa druge strane ukoliko mu dajete svu slobodu ovog sveta, ali je Blizanac ipak odlučio da nastavi sam, završiće sa vama rečima: “Je l’ možemo da ostanemo prijatelji?” – za razliku od većine koja ovo izgovara reda radi, on to zaista i želi.

Rak

Rak jednostavno odlazi kada više ne oseća emociju. Nemojte misliti da on ne pati kada vas ostavlja, Rak ne bi bio u vezi u kojoj ne oseća emotivnu bliskost sa partnerkom. Čak i kada je on taj koji se “ohladio” biće mu krivo i neće raskinuti “preko noći”. Kada skupi hrabrosti i pogleda vas u oči reći će vam: “Ja te više ne volim”. Spustiće glavu, imaće utisak da izdaje i vas i sebe, ali on prosto ne može da funkcioniše bez emocija.

Comments