Svaka žena ima svoj ideal muškarca. Neka od nas se zaljubljuje u plave, visoke i sportski građene frajere, dok će vam neke devojke reći da njih nekako uvek pre privuče tamniji momak srednjeg rasta. Pravila nema i to je pravilo.

Žena Vaga voli lepo, uostalom teško ćete naći predstavnicu ovog Sunčevog znaka, a da i sama nije lepa i predmet pogleda okruženja. Ali kako će se ona takva sa svim svojim manama, vrlinama i htenjima uklopiti sa drugim miškarcima u emotivnoj vezi zavisi i od toga šta je on u horoskopu. Kako bih vam rekla, nekome će njeno femkanje i flertovanje biti veoma slatko i voleće je takvu do kraja života, dok sa druge strane neki muškarac to ne bi trpeo ni dva dana. Znači tražimo kompatibilnost Vagice i ostalih znakova.

Žena Vaga i muškarac Ovan

Oni su se dopali jedno drugom već na prvom susretu. Ona je bila zvezda večeri, a on nije jedan od onih koji se ustručavaju da startuju svaku devojku koja im se svidela. Dakle hemija je ovde i te kako jaka i učinila je svoje sigurno. Oni uživaju u zajedničkim trenucima i u stanju su da se smeju satima. Ali pitanje je koliko ti trenuci traju. Ukoliko su oboje mladi ova veza može dovesti do problema, jer će Vagica i ulaskom u vezu sa Ovnom pokušati da flertuje sa drugim momcima, dok će ljubomornom Ovnu to dosta smetati. Tu nastaju prvi problemi. Nadovezuje se činjenica da su Ovnovi malo plahovite i eksplozivne prirode, a devojka rođena početkom oktobra gnuša se svih scena i teatralnog ponašanja. Oboje traže stabilnije partnere od njih samih. Ili su bar takvi potrebni za kvalitetan i stabilan odnost. Tako da, budite pametni u ovoj vezi i ukoliko vam je stalo prilagođavajte se koliko možete, šta drugo da vam kažem.

d1241f7b5b3ae19eae77e09f8cb6862d Horoskop i ljubav: Žena Vaga u kombinaciji sa ostalim znacima

Žena Vaga i muškarac Bik

Ovo je česta kombinacija kod bračnih partnera. Kao prvo privući će se oni, jer Bik voli da uživa i da bude u lepom društvu, a ova devojka mu upravo to i pruža. Vremenom će ovaj muškarac uraditi ono što većina drugih ne ume i napraviće od Vagice odgovorniju osobu koja zna kako da poštuje svog muškarca. Ona će voleti način na koji je on muževan, a on će uživati i krajičkom oka uvek posmatrati njenu ženstvenost i ležernost. Jedino što može uticati na krah ove ljubavi jeste da ona ne pomisli kako je on dosadan i kako želi nekog ko će joj pružiti više uzbuđenja. I znate šta obično biva nakon toga, Vagica se pokaje nakon nekog vremena, ali nisam sigurna koliko će Bik biti spreman da joj se vrati. Tako da pametno, drage Vage.

Žena Vaga i muškarac Blizanac

Ovaj par će obožavati trenutke koje provode zajedno. Oni će voleti iste stvari, voleće da putuju i upoznaju nove ljude, jedno drugom će dati svu slobodu ovog sveta. Često će se družiti sa drugim parovima i obožavaće zajedničke izlete i opuštanja. E sad, kako nije sve u šali i igri i kako život ponekad ume da zada i udarce koji nisu prijatni, ovaj par se u takvim situacijama neće najbolje snaći. Oboje će želeti da ovaj drugi preuzme inicijativu u rešavanju problema i da je zapravo ovaj drugi taj koji treba da sredi situaciju. Tada mogu početi prvi problemi. Ukoliko ste, dragi moji, već bili u ovakvoj situaciji i rešili je bez problema (podznak jednog od partnera je verovatno uradio svoje), vaša budućnost je vrlo lepa i izvesna, jer nijedan drugi par ne ume da uživa u zajedničkim trenucima kao vas dvoje. Šta da vam kažem nego da budete srećni što ste se upoznali.

Comments