Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

1/2

Hladni dani su pred nama i ako vas brine potrošnja struje, grejanje, visoki računi i uopšte, zimski režim svakodnevnog života, možda spadate u jedan od ova tri znaka koji će se ove zime tako zaljubiti, da ih ništa neće brinuti.

Horoskop obećava Ribama, Strelčevima i Bikovima ono što svako od nas čezne da doživi – burna osećanja, veliku strast, romantiku, ulazak u svet ljubavi, u kome smo motivisani da prevazilazimo svakodnevne teškoće i ne primećujući ih, jer imamo oči samo za voljenu osobu i ništa nas drugo ne uznemirava i ne zanima.

Ribe

Ribe čeznu za ljubavnom harmonijom, a one koje su već neko vreme tužne i same, imaće priliku da ove zime ispune svoj san, zadovolje čežnju i izleče slomljeno srce. Ove zime, obećavaju zvezde, najzad će naći partnera koji će posle dužeg vremena u njima probuditi sva ona intenzivna osećanja, kojih su se sa čežnjom sećale i strahovale da ih više neće osetiti. Velike su šanse da Ribe predstojeće praznike provedu u društvu novog partnera, zaljubljene do ušiju, u onoj toploj atmosferi koju vole i koju umeju da naprave. Zimska idila će se produžiti i biće mnogo romantičnih večeri, ušuškavanja i maženja – nakon dugih šetnji po hladnoći i snegu.

Editors choice