Hot topics

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

1/2

Nije to trinaesti znak u zodijaku, nego sklonost određenih znakova da više i nekontrolisanije troše nego drugi. Potreba za luksuzom? Najbolja zabava? Psihoterapija? Ili sve zajedno? Da li si rođena u jednom od ova četiri šopoholičarska znaka?

Vaga

Teško kontroliše svoj budžet – Vaga je na prvom mestu među onim curama koje kupe neku stvar, jer su se u nju zaljubile na prvi pogled. A kad je ljubav u pitanju, tu nema kompromisa i nema te cene koju ne vredi platiti! Pod parolom “sve za ljubav” Vaga će se zadužiti bez ideje kako će tačno isplivati iz toga, ali sa pozitivnom stavom “ma, snaći ću se”. Vage takođe kupuju i da bi se utešile i umirile – psihoterapeutski učinak neke nepotrebne sitnice vredi više nego što boli suočavanje sa nulom na računu.

Strelac

Najviše na svetu Strelac voli da se provodi, da izlazi, putuje, da bude u akciji i da svi oko njega učestvuju. Zato će trošiti na izlaske i zabavu sa prijateljima, bez razmišljanja. Takođe, novac će rado trošiti na ulepšavanje atmosfere u svom prostoru, na kućne aparate i savremenu tehniku. Oko Strelca sve mora da zuji i bruji i blinka – najradije bi živeo u svemirskom brodu, nekom od onih što ubace u misaonu brzinu i stvore se na drugoj planeti (naseljenoj nekim prijateljskim oblikom života).

Editors choice