Hot topics

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

Da li je tačno da na mladima svet ostaje?

1/2

Nije to trinaesti znak u zodijaku, nego sklonost određenih znakova da više i nekontrolisanije troše nego drugi. Potreba za luksuzom? Najbolja zabava? Psihoterapija? Ili sve zajedno? Da li si rođena u jednom od ova četiri šopoholičarska znaka?

Vaga

Teško kontroliše svoj budžet – Vaga je na prvom mestu među onim curama koje kupe neku stvar, jer su se u nju zaljubile na prvi pogled. A kad je ljubav u pitanju, tu nema kompromisa i nema te cene koju ne vredi platiti! Pod parolom “sve za ljubav” Vaga će se zadužiti bez ideje kako će tačno isplivati iz toga, ali sa pozitivnom stavom “ma, snaći ću se”. Vage takođe kupuju i da bi se utešile i umirile – psihoterapeutski učinak neke nepotrebne sitnice vredi više nego što boli suočavanje sa nulom na računu.

Strelac

Najviše na svetu Strelac voli da se provodi, da izlazi, putuje, da bude u akciji i da svi oko njega učestvuju. Zato će trošiti na izlaske i zabavu sa prijateljima, bez razmišljanja. Takođe, novac će rado trošiti na ulepšavanje atmosfere u svom prostoru, na kućne aparate i savremenu tehniku. Oko Strelca sve mora da zuji i bruji i blinka – najradije bi živeo u svemirskom brodu, nekom od onih što ubace u misaonu brzinu i stvore se na drugoj planeti (naseljenoj nekim prijateljskim oblikom života).

Editors choice