Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Stephan Chbosky je napisao: “Prihvatamo ljubav koju mislimo da zaslužujemo.” Ali, da li ti znaš kakvu ljubav zaslužuješ i kako treba da izgleda zdrava i srećna veza? Horoskop ti može pomoći da pronađeš odgovor na ovo pitanje. Ali, zapamti, nijedna veza nije ista i nije laka. Međutim, postoje pokazatelji da je veza zdrava i da ide u dobrom pracu, a oni su skriveni u zvezdama i tvom horoskopskom znaku.

Ovan

Tvoja ličnost je sjajna, energična i vatrena, i sama znaš da je ponekad teško izaći na kraj sa tobom i tvojim zamislima. Znaćeš da si u zdravoj i kvalitetnoj vezi kada tvoj partner nastavlja da obožava sve tvoje spontane, avanturističke ideje i biva spreman na sve aktivnosti koje si osmislila. Ti si rođeni vođa i prosto sve mora da bude pod tvojom kontrolom što ponekad ume da učini da osećaš kao da ćeš pući. Zdrava veza te drži na zemlji, hladne glave i omogućava ti da se opustiš.

Bik

Veoma si organizovana i oprezna, a ponekad možeš da budeš prilično lenja kada je potrebno nešto promeniti ili unaprediti. Znaćeš da si u zdravoj vezi kada partner želi da provodi što više vremena sa tobom, makar to značilo da ćete ostati kod kuće i ne raditi baš ništa. Odlika zdrave veze je i to što će te partner staviti na prvo mesto i učiniti da se osećaš sigurno i voljeno. 

Blizanci

Pažljiva si, ubedljiva i jako brbljiva! Znaćeš da si u zdravoj vezi kada partner može i želi da ti parira u razgovoru i ispuni tvoju potrebu za čavrljanjem. Čak i da je tvoj partner ćutljiv i zatvoren, on će poštovati to što jednostavno obožavaš da pričaš i rado će se uključiti u tvoje priče o snovima i zajedničkoj budućnosti. On će se jako potruditi da te razume, tvoje priče, želje i potrebe, a ako to nije ljubav – ne znamo šta je!

Rak

U zdravoj si vezi kada počneš da se osećaš sa partnerom kao da si sa svojom porodicom, bliska i puna snažnih osećanja. Jako si brižna i osetljiva i potreban ti je partner koji će moći da se nosi sa tobom kao takvom, a kada osetiš da si pronašla nekog takvog – to je to! Zdrava veza će ti pružiti sve što ti je potrebno da bi se osećala voljeno, sigurno i prihvaćeno, a partner će uspeti da se poveže sa tobom na dubljem nivou. Podržaće tvoju želju da ostanete kod kuće i družite se, ali će te podstaći i da isprobate nove, uzbudljive stvari.

Editors choice