POSAO: Tražimo SOCIAL MEDIA MANAGER-a – priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

Top 5 jesenjih boja za kosu koje preporučuje celebrity colorist Min Kim

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

1/3

Stephan Chbosky je napisao: “Prihvatamo ljubav koju mislimo da zaslužujemo.” Ali, da li ti znaš kakvu ljubav zaslužuješ i kako treba da izgleda zdrava i srećna veza? Horoskop ti može pomoći da pronađeš odgovor na ovo pitanje. Ali, zapamti, nijedna veza nije ista i nije laka. Međutim, postoje pokazatelji da je veza zdrava i da ide u dobrom pracu, a oni su skriveni u zvezdama i tvom horoskopskom znaku.

Ovan

Tvoja ličnost je sjajna, energična i vatrena, i sama znaš da je ponekad teško izaći na kraj sa tobom i tvojim zamislima. Znaćeš da si u zdravoj i kvalitetnoj vezi kada tvoj partner nastavlja da obožava sve tvoje spontane, avanturističke ideje i biva spreman na sve aktivnosti koje si osmislila. Ti si rođeni vođa i prosto sve mora da bude pod tvojom kontrolom što ponekad ume da učini da osećaš kao da ćeš pući. Zdrava veza te drži na zemlji, hladne glave i omogućava ti da se opustiš.

Bik

Veoma si organizovana i oprezna, a ponekad možeš da budeš prilično lenja kada je potrebno nešto promeniti ili unaprediti. Znaćeš da si u zdravoj vezi kada partner želi da provodi što više vremena sa tobom, makar to značilo da ćete ostati kod kuće i ne raditi baš ništa. Odlika zdrave veze je i to što će te partner staviti na prvo mesto i učiniti da se osećaš sigurno i voljeno. 

Blizanci

Pažljiva si, ubedljiva i jako brbljiva! Znaćeš da si u zdravoj vezi kada partner može i želi da ti parira u razgovoru i ispuni tvoju potrebu za čavrljanjem. Čak i da je tvoj partner ćutljiv i zatvoren, on će poštovati to što jednostavno obožavaš da pričaš i rado će se uključiti u tvoje priče o snovima i zajedničkoj budućnosti. On će se jako potruditi da te razume, tvoje priče, želje i potrebe, a ako to nije ljubav – ne znamo šta je!

Rak

U zdravoj si vezi kada počneš da se osećaš sa partnerom kao da si sa svojom porodicom, bliska i puna snažnih osećanja. Jako si brižna i osetljiva i potreban ti je partner koji će moći da se nosi sa tobom kao takvom, a kada osetiš da si pronašla nekog takvog – to je to! Zdrava veza će ti pružiti sve što ti je potrebno da bi se osećala voljeno, sigurno i prihvaćeno, a partner će uspeti da se poveže sa tobom na dubljem nivou. Podržaće tvoju želju da ostanete kod kuće i družite se, ali će te podstaći i da isprobate nove, uzbudljive stvari.

Editors choice