Ljubavne avanture nisu za svačije živce i prirodu – neko u njima pronalazi uzbuđenje, a neko kajanje i grižu savesti, neko nikada sebi ne bi dozvolio takvu izdaju partnerskog odnosa, a neko misli da avantura nema nikakve veze sa partnerskim odnosom. Evo kako horoskop vidi svaki znak u svetlu izazova avanture.

Ovan

Ovnovi lako padaju na šarm i zavođenje, nagonski reaguju na erotski zov avanture. Svuda uočavaju prilike za flert i uživaju u tome, ali kad se avantura desi i prođe, kad naboj opadne, onda osećaju grižu savesti zbog partnera i bore se sa osećanjem krivice i kidaju se zbog potrebe da priznaju, da bi im bilo lakše s jedne strane, i želje da zaštite partnera od povređivanja sa druge.

Bik

Bikovi se ne daju lako – ali ako je neko uporan i veoma se trudi, šanse da uvuče u avanturu osobu rođenu u znaku Bika, rastu. Bikovi vole galantnost, udvaranje, nežnost, obasipanje poklonima i pažnjom, interesovanje i brigu koje neko pokazuje i prepustiće se avanturi, kad ih druga osoba potpuno pridobije svojim istrajnim iskazivanjem naklonosti. I kako će u tome uživati, kao i u novootkrivenoj udobnosti i zadovoljstvu, neće mnogo misliti o osećanjima partnera.

Blizanci

Lako ih je zavesti, oni zapravo to očekuju i priželjkuju. Život im je dosadan bez flerta i avanture – Blizanci važe za nepouzdane partnere, koji će teško ostati verni. Čak i kada su čvrsto rešeni da budu odgovorni i da se pridržavaju obaveza koje su prihvatili, oni će pasti na nečiji šarm, bez mnogo premišljanja. I neće se osećati loše zbog toga.

Rak

Odani Rakovi maštaju o avanturi i grehu, naročito ako nisu srećni u vezi. Jer, oni će ostati i u toksičnoj vezi, trudeći se da je poprave i održe, žrtvujući svoju sreću koliko god je to moguće. Ako im se ipak desi da avantura bude toliko neodoljiva, da im ponudi otklon od naporne realnosti, ući će u zabranjen odnos, pa će i njega pokušati da neguju i održavaju, u skladu sa svojim shvatanjem kakvo mesto takav odnos treba da ima u njihovom životu.

Comments