Svaka osoba ima svoju dobru i lošu stranu, a položaj zvezda otkriva i jedno i drugo – a to obično stoji u ravnoteži. Prema horoskopu, ovo su najgore osobine svakog znaka.

Ovan

Umeš da budeš pravo derište kad stvari ne idu po tvome. Kad neko ne uvažava tvoje stavove, ne sluša tvoja uputstva i kvari ti planove, tvoje reakcije mogu da budu – potpuno u neskladu sa ponašanjem odrasle osobe. Pri tom, Ovnovi u ovakvim situacijama mogu da budu sasvim neumoljivi, što bi se narodski reklo – nedokazani.

Bik

Veoma ponosni zbog svoje sposobnosti da dobro barataju novcem, Bikovi znaju da budu naporno materijalistički orijentisani. Lepo je imati i ceniti lepe stvari, ali opsednutost time kako nešto izgleda (u očima drugih) može da bude prosto ružna. Ovaj oblik malograđanštine je najgora osobina Bikova.

bik Horoskop otkriva: Koje su tvoje najgore osobine?

Blizanci

Dvoličnost, šta drugo. Ponekad je na Blizance nemoguće računati, ne može im se ništa verovati i poveriti. Oni to ne rade namerno, ali blizanačka ćud ih uhvati tako naglo, da se prosto pretvore u najgoru verziju sebe, čime izluđuju sve koji su im bliski. Nepouzdanost i nepredvidljiva promena ne samo raspoloženja, nego karaktera, najgora je strana Blizanaca.

Rak

Kad ih zahvati nalet emotivne nestabilnosti (pet puta dnevno, otprilike) Rakovi se žale i kukaju na sve i svašta. Oni nisu zadovoljni, oni su uvređeni, oni su neshvaćeni, jer ih je prodavačica na kasi gledala belo, jer prijatelj nije bio raspoložen za druženje, jer su se navukli oblaci kad su hteli da se sunčaju… Preosetljivost Rakova često liči na običnu razmaženost.

Comments