Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

Svi grešimo u ljubavi, jer ljubav ne može da se nauči i nema recepta i uputstva koje bi nam pomoglo da pravimo samo ispravne korake i konstruktivne poteze. Evo kako horoskop tumači naše slabosti, odnosno naše sklonosti da grešimo i ponavljamo greške.

Ovan

Najbolja i suštinska osobina Ovna – njegova samouverenost, energičnost i spremnost za akciju – u nekom trenutku postane glavna prepreka vezi. Jer njihova odlučnost i delotvornost u tesnoj su vezi sa impulsivnošću, pa često ispadaju netolerantni i arogantni. Ovnovima je potrebno da nauče da ponekad stave partnera i njegove potrebe na prvo mesto.

Bik

U dugoj vezi Bikovi umeju da se osećaju udobno i neuznemireno do te mere, da se zaborave i prestanu da vode računa o sebi. Ugoje se i zapuste, zaborave i na romantiku i na zavođenje i uzimaju partnera zdravo za gotovo. Ni tvrdoglavost im ne ide u prilog, kada je u pitanju emotivni odnos.

Blizanci

Partner osobe rođene u znaku Blizanaca, može da se oseća vrlo nesigurno i zapostavljeno, jer Blizanci vole da flertuju i da šarmiraju sve oko sebe. Oni menjaju raspoloženje i mišljenje i deluju nepouzdano kao partneri. I to obično nije pogrešan utisak – to je nešto što partner može ili ne može da prihvati u odnosu sa Blizancima.

Rak

Rakovi se prebrzo vezuju i često postanu zavisni od partnera još u samom startu i odmah žele zajednički život, brak, porodicu. Ovo će uplašiti svakoga ko nije toliko spreman da se odmah preda i kome je potrebno više vremena da bi bio siguran da je to pravi partner za njih i da je to prava odluka. Čak i njihova pažnja zna da bude preterana i da prosto uguši partnera, koji je navikao na mnogo više nezavisnosti u vezi. Pored svega, Raka je veoma lako uvrediti i povrediti i naporno je stalno voditi računa o njegovoj krhkosti i osećanjima.

Editors choice