Svi grešimo u ljubavi, jer ljubav ne može da se nauči i nema recepta i uputstva koje bi nam pomoglo da pravimo samo ispravne korake i konstruktivne poteze. Evo kako horoskop tumači naše slabosti, odnosno naše sklonosti da grešimo i ponavljamo greške.

Ovan

Najbolja i suštinska osobina Ovna – njegova samouverenost, energičnost i spremnost za akciju – u nekom trenutku postane glavna prepreka vezi. Jer njihova odlučnost i delotvornost u tesnoj su vezi sa impulsivnošću, pa često ispadaju netolerantni i arogantni. Ovnovima je potrebno da nauče da ponekad stave partnera i njegove potrebe na prvo mesto.

Bik

U dugoj vezi Bikovi umeju da se osećaju udobno i neuznemireno do te mere, da se zaborave i prestanu da vode računa o sebi. Ugoje se i zapuste, zaborave i na romantiku i na zavođenje i uzimaju partnera zdravo za gotovo. Ni tvrdoglavost im ne ide u prilog, kada je u pitanju emotivni odnos.

Blizanci

Partner osobe rođene u znaku Blizanaca, može da se oseća vrlo nesigurno i zapostavljeno, jer Blizanci vole da flertuju i da šarmiraju sve oko sebe. Oni menjaju raspoloženje i mišljenje i deluju nepouzdano kao partneri. I to obično nije pogrešan utisak – to je nešto što partner može ili ne može da prihvati u odnosu sa Blizancima.

Rak

Rakovi se prebrzo vezuju i često postanu zavisni od partnera još u samom startu i odmah žele zajednički život, brak, porodicu. Ovo će uplašiti svakoga ko nije toliko spreman da se odmah preda i kome je potrebno više vremena da bi bio siguran da je to pravi partner za njih i da je to prava odluka. Čak i njihova pažnja zna da bude preterana i da prosto uguši partnera, koji je navikao na mnogo više nezavisnosti u vezi. Pored svega, Raka je veoma lako uvrediti i povrediti i naporno je stalno voditi računa o njegovoj krhkosti i osećanjima.

Comments