Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Koliko ćete se brzo zaljubiti, ne zavisi samo od toga koliko ste opterećeni lošim iskustvom i oprezni zbog nastojanja da zaštite svoje srce od (ponovnog) lomljenja. Zaljubljivost ima veze i sa rasporedom zvezda pod kojim ste rođeni, kaže horoskop.

Ovan

Jedan od znakova koji se najbrže zaljubljuju je Ovan – impulsivan, uvek vođen velikom strašću, spreman da plane čim oseti najmanju iskru. Čim ugleda neku osobu, Ovan zna da li je ona neko sa kim može doživeti nešto posebno.

Bik

Bikovi traže sigurnost i dugoročna rešenja, oni su spori i promišljeni i ne poklanjaju svoje srce olako. Provešće dosta vremena razmišljajući o nekoj osobi, posmatrajući je i proučavajući, kako bi zaključili da li ta osoba može da im pruži ono što priželjkuju – duboku i stabilnu vezu, bez velike drame. Prolazne avanture nisu za Bikove.

Blizanci

Zaljubljuju se brzo i često, ponekad i u više osoba istovremeno – njihova dvostruka priroda radi protiv stabilnosti i pouzdanosti u ljubavi. Oni su vrlo šarmantni i vrlo iskreni u svojim osećanjima i ubeđeni su da je ono što osećaju ovog trenutka prava stvar. Ne razmišljaju unapred i nepouzdani su partneri na duge staze, oni su avanturisti koji se predaju trenutku.

Rak

Zaljubljive je prirode, ali mu treba dosta vremena da odluči da se otvori i pokaže svoja prava osećanja. Rakovi se stalno plaše da će biti povređeni, jer su svesni svoje krhkosti i ranjivosti i traže osobu kojoj mogu da veruju i da joj se predaju. A kad to urade, onda je zauvek. Ako ih ljubav izneveri, veoma dugo se oporavljaju i oklevaju da prekinu sa prošlošću i krenu dalje.

Editors choice