Kad ne znate kako da postupite u nekoj situaciji, oslonite se na ono što je za vaš znak karakteristično – upotrebite svoje standardne prednosti, tako ćete najlakše rešiti problem, predlaže horoskop.

Ovan

Vaša snaga je u akciji i inicijativi koju ste u stanju da preuzmete – krenite pravo i neposredno ka svom cilju, koristeći svoju energiju i rešenost. Delujte otvoreno, pošteno i snažno – to je najbolji način za vas.

Bik

Najbolji način suočavanja sa dilemom je da koristite svoju razložnost, strpljenje i taktičnost. Ne postupajte impulsivno (umete vi i to), nego udahnite duboko, izbrojte do deset, odmaknite se i počnite da analizirate situaciju. Pronađite sve činjenice, budite temeljni i pustite stvari malo da se slegnu i krenu nekim svojim tokom, dok ne uvidite kako da delujte i da li uopšte da nešto činite.

Blizanci

Vaša prednost je u šarmu i u brzom rezonovanju – uključite svoje vijuge, nabacite osmeh na lice i unesite vedrinu u pristup bilo kom problemu. Vama je lako da bilo koga ubedite u bilo šta, kad u to unesete svoju strast i energiju. Takođe, razmislite o rezervnim varijantama i održavajte balans među svojim opcijama. Oni koji vas poznaju računaju na to da ćete biti malo površni i prevrtljivi – a vi računajte da će vam to proći.

Rak

Vaša emotivnost je izvor vaše snage i način delovanja u komplikovanim situacijama. Zato slušajte i pratite svoje srce, unesite toplinu, brižnost, ljubaznost i nežnost u pristup svakom problemu, a tako ćete zadobiti i podršku bližnjih.

Comments