Svako je ponekad pobegao iz veze, sabotirao odnos u kome se nalazi, nije učinio šta treba i učinio je baš sve što ne treba. Ima mnogo načina da se pobegne od ljubavi, a svaki horoskopski znak karakteriše neki poseban način.

Ovan

Misliš da zaljubljenost i nezavisnost isključuju jedno drugo i zato ti se često dešava da posle perioda zaljubljenosti raskineš, stvoriš razlog da budeš ostavljena, ili se prosto ohladiš. Nastavljanje i razvijanje veze te ugrožava i ti se braniš isključivanjem emocija, odnosno, koristiš pad naboja hemije do kog dolazi posle prvog talasa zaljubljenosti i uveravaš sebe da ti je bolje samoj ili da ta osoba nije za tebe.

Bik

Dolaziš do ivice – malo nedostaje da odlučiš da se predaš ljubavi, ali onda uzmakneš i posmatraš stvari kritički i čini ti se da tvoj partner uopšte nije tako uključen i angažovan kao ti. Tvoj reflektor se usmerava na negativne stvari i one počnu da se roje oko njega – kao leptiri oko reflektora.

horoskop1 3 Horoskop otkriva: Zašto bežiš od ljubavi?

Blizanci

Strahovi te drže podalje od ljubavi i prepuštanja – ponekad je strah od toga da te partner neće prihvatiti onakvu kakva si, ili da partner neće ispuniti tvoja očekivanja, ili strah od onoga što dolazi posle. Zato se povlačiš čim prođu najintenzivnija osećanja, čim se strast potroši – onda kad stvari treba da postanu ozbiljne i realne.

Rak

Ti se lako zaljubiš i oduševiš, ali pošto partneri obično nisu tako otvoreni kao ti, odnosno, ne ispoljavaju osećanja onako kako ti razumeš, ti se povučeš jer pretpostavljaš sve najgore i požuriš da ih odstraniš iz svog života, da ne bi oni tebe povredili prvi.

Comments