Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

2/3

Lav – šarm

Lavice su prave žene, ljupke i šarmantne, dok su istovremeno snažne i pouzdane. Njima je potrebno obožavanje i umeju da ga osvoje, jer su vrlo pametne, duhovite, zabavne, lepe i tople. One prvo osvajaju, a zatim prisvajaju.

Device – inteligencija

Pamet je vrlo seksi, a mnogim muškarcima je najvažniji aspekt odnosa intelektualna razmena. Sa Devicom nikada nije dosadno, a dobro je imati ih na svojoj strani – one ne beže od problema, a umeju i da ih efikasno rešavaju. Kad im osećanja nisu uzvraćena, Device se opredeljuju za razum i prestaju da ulažu u odnos. Dugo im treba da se zaljube, ali kad se to desi, daće sve od sebe za voljenu osobu.

Vaga – ženstvenost

Osobe rođene u znaku Vage, veoma su kompleksne – one su dubokoumne, pune razumevanja i jako senzibilne i spremne da pomognu u nevolji. Ženske Vage su vrlo ženstvene i odlikuju se plemenitošću i ljubaznošću koja osvaja. Verne su i posvećene onome koga zavole, ne pate od potrebe da kontrolišu stvari, pa zato često pronalaze dominantne partnere, koji vole ženstvenost u tradicionalnom smislu.

Škorpija – misterioznost

Čuvena misterioznost i fatalnost žena rođenih u znaku Škorpije, njihova je najprivlačnija osobina. Sa njima će biti mnogo uspona i padova, one su ljubomorne i posesivne, strastvene do opsesivnosti i svakako su vrlo zanimljive. Umeju da budu i drske i veoma su vešte zavodnice.

Editors choice