Hot topics

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

2/3

Lav – šarm

Lavice su prave žene, ljupke i šarmantne, dok su istovremeno snažne i pouzdane. Njima je potrebno obožavanje i umeju da ga osvoje, jer su vrlo pametne, duhovite, zabavne, lepe i tople. One prvo osvajaju, a zatim prisvajaju.

Device – inteligencija

Pamet je vrlo seksi, a mnogim muškarcima je najvažniji aspekt odnosa intelektualna razmena. Sa Devicom nikada nije dosadno, a dobro je imati ih na svojoj strani – one ne beže od problema, a umeju i da ih efikasno rešavaju. Kad im osećanja nisu uzvraćena, Device se opredeljuju za razum i prestaju da ulažu u odnos. Dugo im treba da se zaljube, ali kad se to desi, daće sve od sebe za voljenu osobu.

Vaga – ženstvenost

Osobe rođene u znaku Vage, veoma su kompleksne – one su dubokoumne, pune razumevanja i jako senzibilne i spremne da pomognu u nevolji. Ženske Vage su vrlo ženstvene i odlikuju se plemenitošću i ljubaznošću koja osvaja. Verne su i posvećene onome koga zavole, ne pate od potrebe da kontrolišu stvari, pa zato često pronalaze dominantne partnere, koji vole ženstvenost u tradicionalnom smislu.

Škorpija – misterioznost

Čuvena misterioznost i fatalnost žena rođenih u znaku Škorpije, njihova je najprivlačnija osobina. Sa njima će biti mnogo uspona i padova, one su ljubomorne i posesivne, strastvene do opsesivnosti i svakako su vrlo zanimljive. Umeju da budu i drske i veoma su vešte zavodnice.

Editors choice