Strelac – dobrota

Žene rođene u znaku Strelca obasipaju ljubavlju i dobrotom sve oko sebe. Iskrene su i vole da razgovaraju o svojim osećanjima i veoma su poverljive. Ali ako ih neko iskoristi, zloupotrebi njihovu dobrotu i predusretljivost i povredi njihova osećanja, umeju da budu otrovne i opasne – onda ne opraštaju.

Jarac – smirenost

Žene rođene u znaku Jarca zrače unutrašnjim mirom i strpljenjem i dosledne su svojim principima. Teško poklanjaju svoje poverenje, ali su jedne od najboljih partnerki u horoskopu, verne i predane, kad jednom izaberu partnera.

Vodolija – nedostupnost

Njih je teško osvojiti, deluju distancirano i nedodirljivo i to je ono što izaziva muškarce da se “polome” oko njih u nastojanju da ih šarmiraju. Vodolije su hladne, jer su nesigurne i čuvaju se da ne budu povređene, ali su vrlo predane partnerke, kad jednom otvore svoje srce.

Ribe – fleksibilnost

Ribe su sjajne ljubavnice, vrlo spontane i sposobne da se predaju osećanjima. Ali ono čime privlače, jeste sposopnost prilagođavanja – one se “podese” na frekvenciju druge osobe i daju adekvatan fidbek na svako ponašanje. Ponekad, one to čine nezavisno od svojih osećanja, pa mogu navesti drugu osobu da ih pogrešno shvati i da očekuje više nego što su spremne da pruže.

Izvor fotografija: instagram.com/mikutas

Brankica Milošević

Comments