Našla si dečka, zaljubila si se i logično je da si se, bar malo, promenila. Naravno, nije svaka promena loša, ali koliko zaljubljivanje zapravo utiče na tebe i tvoje navike otkriva ti znak u kome si rođena.

Ovan

Ti postaneš toliko opsednuta dečkom kada se zaljubiš, da potpuno zaboraviš na prijatelje i porodicu. Neka te ne čudi što su neke drugarice ljute na tebe jer često zbog dečka umeš i da prekineš prijateljstvo.

Bik

Dobra stvar kod tebe je ta što kada se zaljubiš ti zaboraviš na sve probleme i ništa ne može da pokvari tvoje dobro raspoloženje. U tom periodu si više nasmejana, zračiš pozitivnom energijom i za tebe problemi kao da odjednom više ne postoje.

Blizanci

Kada nađeš nekoga ko ti se dopada i zacopaš se do ušiju ti se promeniš iz temelja. Više nisi sebična i egoistična, spremna si da partneru ali i ljudima u okruženju udovoljavaš što nije slučaj kada si solo.

Rak

Prirodno si senzitivna, osećajna i temeljna osoba, tako da se te osobine kod tebe ne menjaju kada si u vezi. Kod tebe je najočiglednija promena ta da, kada si zaljubljena, na poslu si produktivnija i kreativnija.

horoskop 11 Horoskop ti otkriva: Koliko se promeniš kada započneš novu vezu
Comments