Dešava se nešto, ali nisi sigurna da li možeš da budeš sigurna – posmatraš i tumačiš signale, a oni su ponekad suviše suptilni, ili su oprečni, ili si ti suviše uznemirena da bi ih ispravno protumačila. Horoskop ti olakšava – evo kako muškarci svih horoskopskih znakova pokazuju da im se devojka sviđa i da su zainteresovani.

Ovan

Njegove poruke ne moraš da tumačiš, Ovan nije poznat po suptilnosti i nema strpljenja. On voli da zna na čemu je sada i odmah, pa ćeš sa njim i ti znati na čemu si. Možda te njegova neposrednost zbuni ili uplaši, ali seti se da je to njegov način. Imaj na umu da je za muškarca u znaku Ovna karakteristično to što je naročito nestrpljiv baš onda kad je zainteresovan. On ne želi da gubi vreme i uzalud ulaže energiju i zato će biti veoma aktivan – slaće poruke, predlagati sastanke i sadržaje i nastojati da te osvoji što pre – i da bude što ubedljiviji i što šarmantniji.

Bik

Ukoliko proceni da možeš da mu pružiš ono što traži – zadovoljstvo, opuštenost, uživanje u zajedništvu, postaće veoma velikodušan. Iskazivaće sve male i velike znakove pažnje, sitnim poklonima i gestovima, pozivanjem na druženje sa njegovim društvom, izvođenjem na večeru (mada je verovatnije da će ti je sam spremiti u svom stanu). On svoje interesovanje pokazuje temeljno i istrajno, nije od onih što gube interesovanje ako treba da se potrude i poznat je po tome što je spor – ali dostižan.

Blizanci

On zna da bude šarmantan i koketan, ali tako se ponaša prema svima i teško je znati da li si za njega malo posebnija od drugih. Radoznao je, komunikativan i razigran i može te zbuniti svojim energičnim nastupom – njemu kao da više treba publika, nego prisnost sa jednom osobom. U jednom trenutku ti deluje zainteresovano, a u sledećem ti je dalek i nedostupan – i neozbiljan. Pa, sačekaj da vidiš kako će se stvari odvijati, ako si sama dovoljno zainteresovana. Ukoliko stalno pokazuje želju da sa tobom razgovara, ne prođe dan, a da ne razmenite nekoliko poruka, onda sigurno nije ravnodušan. Blizanci traže intelektualnu stimulaciju i nekog ko za njih nije “lak zalogaj”, tada jasno pokazuju da im je stalo.

Rak

Muškarac Rak je zbog svoje velike osećajnosti i ranjivosti često zatvoren, pa i stidljiv. Potrebno mu je da se oseća sigurno da bi se otvorio, ali ako mu se stvarno sviđaš, skupiće hrabrost i naći način da ti se približi, pa makar i preko posrednika. Biće pažljiv i predusretljiv, biće na usluzi i spreman da uskoči i pomogne u bilo kom trenutku – on ima jak zaštitnički poriv i ako vidiš da ga pokazuje u odnosu na tebe, budi sigurna da on misli ozbiljno.

Comments