Početak godine sa Venerom u Strelcu donosi vam želju da iskoristite nove mogućnosti učenja i obogaćivanja uma. Troškovi su vam veliki, ali je priliv novca stabilan i dovoljan. Imaćete problema sa koncentracijom, pa ćete morati sebe da disciplinujete i da se naterate da se bolje usredsredite, jer je poslovna oblast dominantna u januaru. Pomoći će vam meditativna praksa i centriranje svog sopstva kroz disanje i opuštanje. Inteligencija i šarm vam služe odlično – i na poslovnom i na ljubavnom planu. 

Krajem januara možete dobiti ozbiljnu emotivnu ponudu (brak, zajednički život), ali ima puno toga što najpre morate analizirati i rešiti. Držite se svojih duhovnim praksi, da biste ostali na nivou kompleksnih zahteva koje vam život postavlja. Nove mogućnosti za posao i nove veze, pojaviće se u februarau, i ovaj otvoreni period nastavlja se i u martu. Parovi koji su u dugim vezama, mogli bi da naiđu na poteškoće, koje će morati da reše, jer napetost na površini samo odražava vrenje u dubini vaših odnosa, koje traje već neko vreme. 

April donosi velike troškove, ali i puno sreće, profesionalnog uspeha i finansijske dobiti. Vaše samopoštovanje će se kolebati, ali promena okruženja može delovati blagotvorno na vas. 

U maju stižu nagrade za vaš trud, moguće povećanje prihoda, unapređenje na poslu, preuzimanje višeg stupnja odgovornosti – za veću nagradu. Imaćete podršku starijih i iskusnijih, u vidu mentorstva, saveta i moralne podrške. 

Comments