U junu možete uzeti svoju sudbinu u svoje ruke i napraviti neke važne izbore, Mars u Raku vam donosi razumevanje za ono što je u vašem najboljem interesu. Imaćete moć i kontrolu, pa zato odretite šta je ono što želite, napravite izbore i krenite svojim putem, bez oklevanja. Imaćete snage i jasnoće da upravljate stresom i opterećujućim aspektima, pa će vam posao dobro ići. Možete privući novu ljubav, jer zračite odlučnošću i entuzijazmom. 

Sa povećanim samopouzdanjem, tragaćete za načinima za profesionalni rast i razvoj i kada se krajem jula Mars preseli u znak Lava, u vama se može pokrenuti destruktivna energija i mračne misli. Obuzdajte se – potrebni su vam fokus i disciplina, držite se meditativnih i drugih duhovnih tehnika, koje ove godine moraju postati vaša dnevna praksa. Otkrićete kako u kriznim situacijama postajete kreativni, otporni i prilagodljivi, ako savladate destruktivne porive. 

Kako se godina primiče kraju, lični i emotivni odnosi postaće vam prioritet – ljubavna vatra se mora hraniti, da se ne bi ugasila, pa se u novembru posvetite partneru, obaspite ga ljubavlju i predanošću i bićete nagrađeni. Godinu završavate sa osećanjem topline, postignuća i zadovoljstva. 

Naslovna fotografija: instagram.com/velvetdynasty

Brankica Milošević

Comments