Venera u Strelcu postaraće se da vam 2021. počne sa puno ljubavi i romantike, a dobra energija preliva se i na druge životne aspekte. Ulazak Merkura u znak Jarca, 5. januara, otvara vrata uspeha za sve poduhvate i sve čime se bavite. Jarac vam neće dozvoliti da “ispustite loptu” u svojoj karijeri, on želi da vidi vaš uspeh. Uživaćete u osećanju samopouzdanja, entuzijazmu i harmoniji u svim životnim aspektima. Planirajte odmor, jednako kao i dodatnu edukaciju.

Kako se približava mart, stižu i nagrade u vidu povećanog prihoda i bolje finansijske situacije, zahvaljujući Veneri u Ribama i Merkuru u Vodoliji. Vaša romantična strana će oživeti i možete početi lov na zadovoljstva. U aprilu ćete videti ispunjenje mnogih svojih želja, a kada se venera 10. aprila premesti u znak Ovna, dočekaćete rođendan u udobnosti i spokoju ličnog mira, porodične ljubavi i skladnih partnerskih odnosa. 

Povoljan period za istraživanja, avantura i putovanja počinje 4. maja, sa ulaskom Venere u znak Bika, donoseći potrebu za proširivanjem granica i iskoračenjem iz zone komfora na mentalnom nivou. Imaćete puno dobre energije i bićete nezaustavljivi. Ljubav i poštovanje porodice i prijatelja, podižu vaše samopoštovanje i daju vam krila. Nastupa još bolji finansijski period. 

Merkur u Biku od 3. juna donosi uživanje u porodičnom krugu i domaćem životu – ono o čemu ste maštali prošle godine u ovo vreme, postaje vaša svakodnevica. Vaša želja za kreativnom promenom dovešće vas krajem juna, kada Venera prelazi u znak Raka (znak kuće i porodice) do aktivnog preuređenja doma, ili promene okruženja. Ženske osobe u vašem životu, biće vaša podrška, izvor nadahnuća, radosti i sreće. 

Comments