Od marta do maja, možete unaprediti svoje profesionalno ili alternativno znanje i obrazovanje, maj bi mogao da bude stresan i užurban, a u junu i julu Lavovi bi trebalo da ozbiljno razmišljaju o profesionalnom usmerenju, naročito ako menjaju sektor – vodite računa o svim aspektima odluke, da ne biste kasnije zažalili zbog brzopletosti. Neki Lavovi bi mogli da otplate kredite, a neki da dobiju neočekivan novac ili nasledstvo, u toku jula.

U avgustu i septembru predviđa se napetost u porodičnim odnosima, zbog čega ćete se generalno osećati umorno i iscrpljeno, pa možete imati zdravstvene probleme koji se tiču zadržavanja vode i oticanja, ili možete biti zabrinuti za zdravlje dece. Samci bi mogli da započnu nove ljubavne veze, oni u braku da podignu svoje odnose na viši nivo, na kome će komunikacija i harmonija postati snaga odnosa, dok bi oni koji su u vezi mogli da stupe u brak.

Do kraja godine ćete moći da odahnete i uživate. Na poslu ćete obnoviti energiju i ići umerenim tempom, uživajući u radu, a ako uvedete nov režim ishrane i vežbanja, osećaćete se mnogo življe i zdravije.

Naslovna fotografija: instagram.com/esteticpart

Ako ste uživali u našem godišnjem horoskopu, pročitajte i naš nedeljni horoskop, kao i ljubavni horoskop.

Comments