Karijera 

Brzi Merkur uparuje se sa odvažnim Strelcem u zoni vaše karijere, prvih nekoliko nedelja u godini, podstičući vašu kreativnost i ohrabrujući vas da svoje ideje pretvorite u planove za sledeće korake u poslu. Izdvajate se od ostalih tokom ovog zanimljivog tranzita, pa iako vam to neće biti uvek prijatno, imaćete više mogućnosti o kojima treba da razmislite. Iako vaše ambicije ne traže moć, u ovom periodu se možete istaći i dominirati. 

Vaša lična odgovornost je veoma visoka, sa Saturnom u vašoj prvoj kući, a to znači da morate da se potrudite da iskoristite svaku priliku koja vam se pruži, naročito kada su finansije u pitanju. Ovo je godina dugoročnog rasta, tako da ne očekujte veliki priliv ili dobitak iz neočekivanih izvora – fokusirajte se na mudre poteze koji će vam dugoročno doneti korist i finansijsku sigurnost koju želite i zaslužujete. 

Početkom aprila, mladi Mesec i pomračenje Sunca u vatrenom Ovnu donosi agresivnu energiju i može pokrenuti neodgovornost i impulsivnost u vašem sektoru imovine. Nepromišljene akcije mogu umanjiti vaš budžet, zato pronađite način da zaustavite svoj ludi impuls, upozoravaju zvezde! 

Zdravlje 

U zdravstvenom stanju i nivoima energije očekuju vas usponi i padovi – da biste sprečili razvoj bilo kakve bolesti, okrenite se biljnoj apoteci, suplementima i prirodnim lekovima za pročišćavanje krvi, podizanje imuniteta i sprečavanje upala u organizmu. Između maja i aprila budite posebno oprezni, naročito ako imate neko hronično zdravstveno stanje, koje se u ovom periodu može pogoršati. 

Ustanovite redovan dnevni ritam, budite umereni i ne dovodite sebe do iscrpljenosti, kako biste izbegli sagorevanje i razboljevanje. Mentalna stabilnost je jednako važna kao i fizičko zdravlje, pa uključite aktivnosti kao što su meditacija, joga, kretanje i boravak u prirodi, da biste povećali smirenost, jasnoću i nivo energije.

Ako vam se dopao godišnji horoskop za 2024: Ribe, pročitajte i naš nedeljni horoskop. 

Naslovna fotografija: instagram.com/emperiance

Comments