Karijera 

Ambiciozni Saturn u vašoj drugoj kući navešće vas da razmišljate o svojoj vrednosti – što više zahtevate od sebe, veće i profitabilnije nagrade možete osvojiti. Zahtevaćete više profesionalnog poštovanja, što može rezultirati unosnijim ponudama za posao, unapređenjima, savetima, bonusima… Pošto vam je u 2024. godini najvažnija finansijska stabilnsot, povećanje vaše sposobnosti za zaradu je ključni faktor. 

U aprilu možete napredovati na trenutnom poslu, ili pronaći novu priliku negde drugde. Može vam biti teško da se zadržite na bilo kojoj poziciji dok traje tranzit Vener kroz vatreni znak Ovna, a ako tražite posao, dobar izbor je u oblastima koje vas drže u pokretu i u kojima stalno učite nove stvari. 

U prvoj polovini godine možete značajno popraviti finansijsku situaciju i postaviti temelje za dugoročno blagostanje – dugoročna ulaganja su preporučljiva. 

Zdravlje 

Važno je da vodite računa o sebi, iako je ovo prilično povoljna godina za vas. Održavajući disciplinovan način života, možete sačuvati prednosti dobrog zdravlja. Redovne prakse koje usklađuju duh i telo, poput meditacije, joge, kretanja u prirodi, biće od suštinskog značaja za vaše blagostanje i predstavljaće najbolju preventivu protiv svih bolesti. Posebno vodite računa o kvalitetu hrane koju konzumirate, a čim primetite da nešto nije u redu, obratite se lekaru.

Naslovna fotografija: instagram.com/emperiance

Ako vam se dopao godišnji horoskop za 2024: Vodolija, pročitajte i naš nedeljni horoskop. 

Comments