Saznajte horoskop za april 2023: Rak. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Na polju ljubavnih odnosa dominira Mars i donosi napetost. Zvezde vam savetuju da se suzdržite i ponašate diplomatski, ako želite da zadržite mir, odnosno, da ne poremetite odnose toliko da vam bude nemoguće da ih popravite. Sačekajte drugu polovinu meseca, kada će Venera pokazati svoj uticaj, a u međuvremenu koristite podršku Merkura i razvijajte saosećajnu komunikaciju. Izraziti svoja osećanja i potrebe je sasvim različito od pritiskanja, džangrizanja i kritikovanja – učinite tu razliku osetnom i vidljivom za partnera.      

Ako ste sami, možete se naći u situaciji koja provocira vaša potisnuta osećanja i sećanja na ljubavne poraze i katastrofe – iskoristite tu priliku da savladate svoje lekcije i ne ponovite toksične obrasce ponašanja. Osećanja su intenzivna u ovom periodu, ali ne javljaju se da biste se povezali sa drugom osobom i ostvarili vezu – već da biste se povezali sa sobom, na dubljem nivou.

RAK mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za april 2023: Rak
Comments