April je mesec u kome će definitivno skoro svaki horoskopski znak uspeti da postigne nešto što želi. U aprilu će Venera preći u nežne i strastvene Ribe i time će pojačati naša romantična i ljubavna osećanja. U aprilu će, takođe, pričljivi i aktivni Merkur ući u rezervisanog Bika, što će najviše goditi upravo ovom horoskopskom znaku, ali će ostale podsetiti na to da je vreme da uspore. U toku aprila će nas pun mesec u Vagi opustiti i izvući iz naše zone komfora, što će nas dovesti do kreairanja novih konekcija sa drugima i rasplamsati dinamiku u već postojnim odnosima.

Ovan

Prvog aprila kada se na nebu pojavio mlad mesec, pa sve do perioda dok mesec ne postane pun, što će se desiti 16. aprila, imaćete energije da suočavate sa stvarima koje vas plaše, pogotovo ako su to u pitanju ljudi. U toku ovog meseca ćete imati više prilika da vidite kakvi su, zapravo, vaši odnosi sa ljudima iz okoline, ali ćete sva ta pitanja rešiti tako što ćete se osloniti na svoju intiuciju. Nemojte dozvoliti da vas prelazak Marsa u Ribe poremeti i da vam probudi paranoju. Ako se fokusirate na tu novonastalu energiju – iskoristite je za napredovanje. 

Bik

Nakon što je planeta koja vlada Bikom, Venera, ušla u Ribe 5. aprila, vaš socijalni život će ponovo postati aktivan. To znači da ćete se rado viđati sa prijateljima koje ste neko vreme ignorisali i izbegavali. Iako će vam prirodno biti da se družite sa njima, može se desiti da se osećate kao da ste postali zreliji od njih i da ste, prosto, prerasli to prijateljstvo, što je potpuno u redu. Oko 12. aprila će se Jupiter i Neptun poravnati, što će vam dati snage da ovakve odnose presečete i da prestanete da romantizujete odnose koji možda nikad i nisu bili toliko intenzivni.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели E S T E T I C P A R T🌿 (@esteticpart)

Blizanci

Niko bolje od Blizanaca ne zna kako reči umeju da osakate. Imaćete osećaj da vas ceo mesec podseća na neka bolna iskustva iz kojih ste izašli i koji su vam ostavili ožiljke. U toku mesečevog prelaska Merkura u znak Bika, osećaćete se kao da je ceo svet zaboravio na vas i biće vam potrebno mnogo pažnje. Pokušajte da prvo procesuirate svoje misli pre nego što ih kažete, jer ćete zbog ovog osećanja zapostavljenosti, zapravo, reagovati mnogo burnije nego što je potrebno. Kada se Merkur, kao i svake godine, pripremi za svoje poravnjanje sa Suncem, osećaćete se mnogo lakše.

Pročitajte i ovo: Muškarac Devica – karakteristike, kako ga osvojiti

Rak

Vreme je da popravite svoj LinkedIn profil i da se posvetiti svojoj profesiji. Mladi mesec u toku 1. aprila će vam doprineti svojom energijom, zbog čega ćete biti u savršenoj poziciji da poradite na svom profesionalnom životu. Dobićete mnogo pozitivnih komentara i pohvala na poslovnom planu, ali znajte, sva energija koju ste utrošili i svi sati koje ste uložili će se isplatiti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели love radiation (@loveradiationx)

Lav

Polovina aprila će za vas biti kosmički chill, sve do 19. aprila, kada će Sunce preći u znak Bika. Ova kosmička promena će za vaš profesionalni život značiti mnogo, jer ćete morati da se dodatno aktivirate na poslovnom polju. Možda ovo zvuči kao da treba da čuvate energiju za taj period, ali ne brinite, vi tu energiju već posedujete. Bićete toliko zauzeti i uspešni da će to svi u vašoj okolini primetiti.

Device

Najbolji način da transformišete pojedine odnose sa drugima je da budete realni prema sebi i svojim, ali i tuđim, granicama. Niko nije savršen, zbog čega je bitno da se u aprilu podsećate da ljudi greše i da je to potpuno u redu. Kada se Jupiter sakrije iza Neptuna 12. aprila i odmah nakon toga se Neptun poravna sa Venerom, što će se desiti 27. aprila, vi ćete uploviti u sopstvenu fantaziju. Ako se odlučite za to da svoju energiju utrošite u to da unapredite već dobre odnose sa ljudima iz okoline, onda ćete uraditi pravu stvar. Ako to, pak, ne uradite, onda će vaša mašta da preuzme kontorlu i nastavićete da kreirate ideje o ljudima koji to ne zaslužuju.

Comments