Vaga

U momentu mladog meseca, koji je bio 1. aprila, osetili ste da su se vaši odnosi sa ljudima pomalo uzburkali, pogotovo kada je u pitanju odnos sa osobom koja vam se dopada i koja želi da joj date drugu šansu. Za to je potrebno da provedete dosta vremena u razgovoru s njom. U toku prelaska Venere u Ribe možete se osloniti na taj osećaj u stomaku i ako mislite da ne razumete svog bivšeg partnera, ili sadašnjeg, onda je to zaista tako. Nakon što potpuno rešite svoja osećanja, moći ćete da se ukrcate na brod ljubavi koji će ploviti između 27. i 30. aprila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Araqs (@parisianamour)

Škorpije

Vaši snovi su u poslednje vreme ispunjeni željom da kreirate nešto prelepo i nešto što će svi poželeti – u nadi da će čitav svet uspeti da okusi šta je to što umete. Ovaj mesec će vam dozvoliti da skoro sve svoje ideje pretočite u realnost. Kada se Jupiter i Neptun spoje 12. aprila, i odmah nakon što Mars pređe u Ribe, što će se desiti 14. aprila, osećaćete se kao da vas je pogodio grom. Ostvarivanje vaših vizija će biti magično iskustvo.

Strelac

Jasno nam je da je potrebno da budemo slobodni kako bismo bili srećni, ali april od vas želi da se ponovo konektujete sa porodicom i životom kod kuće. Spajanje Jupitera i Neptuna, do kog će doći 12. aprila, od vas zahteva da ostanete tu gde ste i da se pozabavite svojim porodičnim životom. U toku punog meseca, odnosno 16. aprila, najbolje je da baš u ovom periodu poradite na odnosima koje ste zapostavili.

Jarac

U toku čitavog aprila bićete dominantni na poslu i u profesionalnom životu, što vas može dovesti u škakljive situacije sa kolegama. Na samom početku meseca ćete morati da razmislite na koji način prilazite svojoj karijeri, pa ćete morati da se suočite sa tim da je život, uglavnom, haotičan i da ga ne možete u potpunosti kontrolisati. Što se više budete držali za samo jedan način razmišljanja – to će vam biti teže da se pomirite sa tim kada stvari ne budu išle idealnim tokom. Mada će show i nered nastati tek kada dođe do retrogradnog Plutona koji je poravnan sa vašim Suncem. Podvrnite rukave, jer će kraj meseca za vas biti izuzetno zbrkan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Araqs (@parisianamour)

Vodolija

Za Vodolije je život u poslednje vreme bio jedna velika žurka. Između 1. i 16. aprila biće vam potrebno da se isključite i da se posvetite sebi. Ali, kao što znate, za vas je to često izazov i može se odraziti i na vaš posao. Prelazak Sunca u Bika u aprilu kao i retrogradni Pluton u Jarcu 29. aprila za vas će označavati period spuštanja na zemlju. Bićete mnogo temeljiniji i smireniji zbog čega bi baš ovaj period trebalo da iskoristite kako biste se opustili. Vašem telu, umu i duhu je to zaista potrebno.

Ribe

April je definitivno najbolji period za Ribe. Uz Veneru, Mars, Jupiter i Neptun koji se kreću ka Suncu, osećaćete se kao da se svi vaši snovi ostvaruju. Sve manifestovanje na koje ste se fokusirali ranije dovešće vas do momenta u kom ćete sve vaše snove moći da pretvorite u realnost. Obratite pažnju na situacije koje će vam se izdešavati 12, 27. i 30. aprila – ovi će vas događaji dovesti do osobe koja želite da postanete. April je zaista vaš mesec.

Naslovna fotografija: instagram.com/esteticpart

Milica Antić

Comments