Saznajte horoskop za decembar 2022: Rak. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Komunikacija i granice, tema su vaših odnosa, koja se iz prošlog meseca prenosi u decembar i nastavlja. Možete ući u sukob sa dominantnim članom porodice, uglavnom zbog svoje ideje o tome kako želite da provedete praznike. Imate pravo na samoću, a ona vas neće izolovati od porodične topline, ili partnerske intimnosti – u ovom periodu, osnažuju se sve vaše bitne veze i odnosi, bilo da se radi o kvalitetnom vremenu sa prijateljima, ili strastvenim trenucima sa partnerom. 

Nećete biti sami, Rakovi, čak i ako ste sami. U periodu punog meseca dolazi vreme transformacije vašeg ljubavnog života, pre svega, kroz odnos prema sebi i vrednovanje svojih postignuća. Prisetite se koliko ste toga naučili u protekloj godini, koliko ste odrasli, kako ste se suočavali sa bolovima iz prošlosti i lečili svoje traume, koliko ste se oduhovili ili napredovali u radu sa terapeutom – sve su to postignuća zbog kojih sebi treba da ukažete počasti, na sve načine. Čak i ako se ne pojavi niko ko će vas držati u zagrljaju, kraj godine ćete dočekati ispunjeni toplinom i dubokim osećanjima.

RAK mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za decembar 2022: Rak
Comments