Saznajte horoskop za januar 2023: Devica. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca.

Ljubav

Pouzdanost i posvećenost su vaš fokus u januaru – u vezi možete ostaviti iza sebe stare sukobe i nezadovoljstva i uneti novu energiju u svoj odnos. Jednom kad sebe oslobodite tereta prošlosti (i svoje i partnerove), dozvoljavate partneru da odahne i učini isto. Ako se radi o vezi koju pokušavate da obnovite, posle komplikovane zajedničke istorije, vaša očekivanja mogu biti ispunjena, ukoliko preuzmete inicijativu i dopustite da vas intuicija vodi. Ukoliko pokušavate da osnažite dugu vezu, možete osećati da ste na prekretnici – ovo je period u kome ćete ili postaviti zajedničke ciljeve i posvetiti im se i podići svoj odnos na viši nivo, ili će svako krenuti svojim putem. 

Usamljene Device se mogu naći u centru pažnje, koju ne očekuju. Januar je pun romantičnih i erotičnih vibracija – a Venera u vašem znaku budi vašu nežniju i romantičniju stranu, koju će mnogi primetiti. Biće mnogo flerta, zabavnih razgovora i druženja i odjednom će svi postati veoma pažljivi prema vama. Karte su podeljene, a vi ste dobili sve džokere – igrajte one igre koje su vam nazabavnije. Ali budite spremni na to da stvari shvatite samo kao igru – među zainteresovanim „kandidatima“ oni koji imaju konkretne ponude i spremni su na dublji odnos mogu biti u deficitu. 

DEVICA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za januar 2023: Devica
Comments