Saznajte horoskop za januar 2023: Vaga. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca.

Ljubav

Vagina čuvena uravnoteženost biće na ispitu u januaru – potrebno vam je da svoj nagomilani bes kanališete na način da „ispustite paru“ a da ne povredite svoje bližnje. Što se partnerskih odnosa tiče – bilo je boljih dana. Ali ako vam nova godina na svom početku ne donosi novu energiju na polju romantike i ljubavi, to ne znači da treba da se obeshrabrite i odustanete od ulaganja u svoje najvažnije odluke. Vaši odnosi prožeti su nesporazumima i neskladom, ali ne dozvolite im da vas sruše, pokušajte da ostanete mirni i objektivni – budite verni sebi i svojoj ljubavi prema istini. Tako ćete moći da sprečite da se nezadovoljstvo nagomila i uspećete da pronađete zajednički jezik sa partnerom. 

Ukoliko ste sami, upravljanje svojim osećanjima (i nervoznim ispadima) pomoći će vam da prepoznate osobu vrednu vaše pažnje, pored koje biste mogli samo da projurite u besu i da je uopšte ne primetite. Ako vam uspe da ostenete sabrani i smireni, povećaćete svoje šanse da sretnete svoju srodnu dušu i započnete romansu o kojoj ste maštali. 

VAGA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za januar 2023: Vaga

 

Comments