Jul 2013. obeležava optimistična kombinacija sa Marsom, vladaocem vaše astrološke kuće parova, i Venera, planeta ljubavi, koji su smešteni u povoljne pozicije.

Mars nagoveštava romantična putovanja, veze na daljinu ili putovanja koja ćete preduzeti kako biste videli dragu osobu, ali takođe i interes u intelektualnim i duhovnim pitanjima, oko ideja i koncepata koji će vas kao par zbližiti ili će to usmeriti vezu u određenom pravcu.

Venera će vas ohrabriti da se zabavite sa prijateljima, da se družite, učestvujete u grupnim aktivnostima, u okupljanjima, prijemima i skupovima. Ova vrsta okruženja će izroditi mnoštvo šansi za upoznavanje nove ljubavi, a tu još uvek postoje mogućnosti da provedete prijatno vreme sa stalnim partnerom, ako ga imate.

Sa druge strane, u ovom mesecu vaši prijatelji će delovati kao posrednici upoznajući vas sa nekim ko bi u budućnosti mogao mnogo da vam znači ili će vam pomoći da vaša sadašnja veza bolje funkcioniše.

Situacija će postati napeta i istovremeno, puna izazova tokom druge polovine meseca. Zapravo, to je vreme kada će se desiti najznačajniji događaji u ovom mesecu. A ti događaji će biti srećni, ali i puni uzbuđenja.

tumblr mlgidpcC6i1s873iro1 500 large Horoskop za jul: Vaga (ljubav)

Mars nagoveštava romantična putovanja, veze na daljinu ili putovanja koja ćete preduzeti kako biste videli dragu osobu

Saznajte šta vas očekuje na polju karijere i zdravlja u julu!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

 

Comments