Venera, planeta ljubavi (koja je ujedno i vladar Ovnove kuće parova), ispratiće Merkura gotovo celog juna 2013. godine. Na ovaj način, veza će biti sva u znaku komunikacije, i to više nego ikada.

Iz pojačane želje da podelite svoje impresije o nečemu krozprodužene razgovore ili napete mejlove, kroz prolaske kroz teške izjave, priznanja, kontroverzije i pregovore – sve će se reflektovati tako što ćete shvatiti kako snažnu ulogu reči, zapravo, imaju i u pisanoj i oralnoj formi.

I dalje je Merkur taj koji će vam vezu dovesti u fazu planiranja putovanja, pa ćete juna 2013. godine zajedno planirati putovanja; ili ćete putovati iz sentimentalnih razloga; ili će se ljubav dogoditi dok putujete; ili će se ljubav dogoditi nekome ko ne provodi mnogo vremena u jednom mestu.

true love couple holding each other in arms Horoskop za jun: Ovan (ljubav)

Veza će biti sva u znaku komunikacije, i to više nego ikada

Možda postoji i tendencija ka eksperimentisanju i flertovanju i u nekim slučajevima možda će postojati i određena nestabilnost, oklevanje ili sentimentalna nesigurnost. Interes će definitivno biti usmeren ka inteligentnim, brzim, fleksibilnim ljudima koje karakteriše sloboda duha ili, jednostavno, mladost.

U prvoj polovini juna 2013. godine možda dođe do nekih komplikacija, blokada, iritacija ili neočekivanih dešavanja.

Saznajte šta vas očekuje na polju karijere i zdravlja u junu! 


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments