Saznajte horoskop za septembar 2023: Vodolija. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca.

Ljubav

Sada je trenutak da se udubite i posvetite svojoj vezi i negujete partnerske odnose. Ako ste u prethodnom periodu zanemarili potrebe partnera, ili mu niste pružili ono što možda nije ni tražio od vas, ali je očekivao, vreme je da pročistite linije komunikacije i rešite „smetnje na vezi“. Razgovarajte sa brigom, saosećanjem i razumevanjem, ne prebacujte partneru ništa i ne shvatajte lično njegova prebacivanja, već oslušnite odjek njegovih neispunjenih potreba. 

Ako ste u potrazi za ljubavlju, možete vas privući neko sa kim možete imati intenzivan i transformativan odnos. Ipak je potrebno da budete oprezni i da ništa ne rešavate impulsivno. Odvojte vreme da u potpunosti razumete svoje potrebe i želje, pre nego što se posvetite novoj vezi. Slušajte svoju intuiciju, koja će vas voditi ka donošenju ispravnih odluka. Ako budete strpljivi i introspektivni, postavićete temelj za smisleno i ispunjeno romantično putovanje. 

VODOLIJA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za septembar 2023: Vodolija
Comments