Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

1/3

Naravno da nema idealnog recepta, kao što ne postoji ni idealna veza, a možda se neki od ovih parova u praksi baš dobro slažu, što zavisi i od njihove natalne karte (pored ostalog). Generalno, prema horoskopu, ove kombinacije znakova nemaju mnogo šanse da opstanu u dugoj vezi i postignu stabilnost i ispunjenost.

Ovan i Rak

Nagla priroda Ovna je nešto što Rak slabo može da podnese. Ovan je iskren i direktan, impulsivan, brz i hirovit – tako mu radi mozak – sve radi brzo, jer je stalno prezauzet i ne želi da gubi vreme.

Rakovi su veoma osetljivi i potrebno im je da ih neko mazi i pazi, a to od Ovna ne mogu da dobiju, jer on nema strpljenja i vremena za to. Ovnovi za tako nešto nemaju strpljenja i za njihovu brzinu i oštrinu, Rakovi su prosto razmaženi, dosadni, prezahtevni i previše drame.

Bik i Strelac

Oni deluju kao da se baš dobro slažu i tako i jeste – u početku. Oni mogu da budu jako dobri prijatelji, spremni da jedno drugom čuvaju leđa i to ih čini odličnim “saučesnicima u zločinu”, ali ne i ljubavnim partnerima. Bik traži sigurnost, mir i udobnost, a Strelac traži upravo suprotno – avanturu, izazov i slobodu i oseća se ugušeno kad je vezan i obavezan.

Editors choice