Naravno da nema idealnog recepta, kao što ne postoji ni idealna veza, a možda se neki od ovih parova u praksi baš dobro slažu, što zavisi i od njihove natalne karte (pored ostalog). Generalno, prema horoskopu, ove kombinacije znakova nemaju mnogo šanse da opstanu u dugoj vezi i postignu stabilnost i ispunjenost.

Ovan i Rak

Nagla priroda Ovna je nešto što Rak slabo može da podnese. Ovan je iskren i direktan, impulsivan, brz i hirovit – tako mu radi mozak – sve radi brzo, jer je stalno prezauzet i ne želi da gubi vreme.

Rakovi su veoma osetljivi i potrebno im je da ih neko mazi i pazi, a to od Ovna ne mogu da dobiju, jer on nema strpljenja i vremena za to. Ovnovi za tako nešto nemaju strpljenja i za njihovu brzinu i oštrinu, Rakovi su prosto razmaženi, dosadni, prezahtevni i previše drame.

Bik i Strelac

Oni deluju kao da se baš dobro slažu i tako i jeste – u početku. Oni mogu da budu jako dobri prijatelji, spremni da jedno drugom čuvaju leđa i to ih čini odličnim “saučesnicima u zločinu”, ali ne i ljubavnim partnerima. Bik traži sigurnost, mir i udobnost, a Strelac traži upravo suprotno – avanturu, izazov i slobodu i oseća se ugušeno kad je vezan i obavezan.

Comments