Vodolija 

Prijateljstvo vam je najvažnije, a osobe vama bliske često nisu dovoljno svesne toga. Vama se dešava da nekoga svesno i namerno držite u frend-zoni, insistirajući na srdačnim prijateljskim odnosima, strahujući da bi intimnost mogla da ih naruši i pokvari. Ako se ipak odlučite za vezu, ona se zasniva na prijateljstvu, a ako se veza prekine, vi ne vidite razlog da okončate prijateljstvo – najvažniji i najvitalniji deo tog odnosa. U grupi bliskih prijatelja Vodolije često se može sresti nekoliko osoba sa kojima ona ima romantičnu prošlost. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mao.ge (@mao.ge)

Ribe

Teško se razdvajate od nekog prema kome ste gajili topla i strastvena osećanja – vi se sećate lepih trenutaka i mrzite pomisao da neko sa kim ste ih delili, više nije deo vašeg života. Takođe ste nesigurni u pogledu raskida – to možda nije pravi izbor i možda vam je samo potrebna pauza da presaberete svoja osećanja i težnje. Zadržavate prijateljske odnose sa bivšim partnerom delimično i za slučaj da poželite da obnovite ljubavni odnos. 

Rak 

Raskidate jednako teško kao Ribe, pa iako deo vas želi da bivšu ljubav zauvek izbaci iz svog života, kako bi lakše preboleli, to vam dugo ne uspeva. Ako ste sa nekim raskinuli, ne znači da ste prestali da ga volite, ne možete da se odreknete ljubavi, ako odnos jednostavno ne uspeva. Na raspolaganju ste svojim bivšim partnerima i oni znaju da uvek mogu da računaju na vašu podršku, simpatije i prijateljstvo. Ponekad, vaša bivša ljubav postaje vaš najbolji prijatelj. 

Naslovna fotografija: instagram.com/couples_magazine

Brankica Milošević 

Comments