Kada vam je potreban savet, tražite ga od onog ko vas razume i ko je u stanju da sagleda situaciju iz vašeg ugla i da vam istovremeno ponudi širu perspektivu. Svi umeju da vam kažu nešto mudro i praktično, iz neke oblasti života, ali ovih pet znakova su eksperti – u širem smislu.

Devica 

Kod Device idite da vam kaže ono što treba da čujete, a ne ono što želite – one se ne ustežu da vam kažu istinu, a to čine prirodno i s razumevanjem, pa vas neće uvrediti, a osim toga, imaju i neke pametne predloge, u skladu sa tom istinom koju vam saopštavaju. Ako imate hrabrosti da napravite promene (za koje već znate da su vam neophodne) i treba vam ohrabrenje i dobar savet, obratite se Devici. Ona će možda već imati spremno mišljenje, jer je vašu “stvar” analizirala već neko vreme i nije vam ništa nametala, čekajući da joj se sami obratite. 

Jarac

Ako želite da ostvarite neki cilj, vezan za napredak u karijeri, ili poslovni poduhvat, oko koga se dvoumite – obratite se prijatelju u znaku Jarca. Čućete mnogo promućurnih i jezgrovitih saveta o tome na šta treba da obratite pažnju i kako da odlučite da li da rizikujete, ili ne. Ali, dobićete iznenađujuće dobar savet, sa pozicije razumevanja, iskustva i dubine proživljavanja, koju Jarčevi obično ne otkrivaju, čak i kada je u pitanju emotivna problematika. Oni će vas usmeriti kako da pronađete sigurnost i stabilnost, pre nego što donesete bilo kakvu odluku. 

Comments