Toliko često se zaljubljujemo u pogrešne i čeznemo za onim pravim, da je teško uočiti da li je neko skloniji pogrešnim izborima od drugih. Prema horoskopu, ovi znaci će najverovatnije završiti slomljenog srca – više puta.

Ovan

Hrabri i samouvereni Ovnovi su ubeđeni da mogu svakog da pridobiju i uleću u vezu verujući da će svojom snagom i ljubavlju postići sve što su naumili. Oni se ne plaše površnosti, sebičnosti i kukavičluka partnera, jer sami nemaju te osobine i ne shvataju ih ozbiljno kod drugih – misle da su to prolazne slabosti i da će partner pored njih procvetati i postati sjajna osoba. Zato su skloni da čitav emotivni odnos iskonstruišu i sami se bore za njega, dokle god ih nose osećanja. Ali kad se definitivno razočaraju, odlaze i nastavljaju potragu.

Bik

Bikovi su dobro uzemljeni, njima glava nije u oblacima, a srce im je na pravom mestu – to su verne osobe, pune ljubavi i zato im je partnerstvo, deljenje nežnosti i emocija, neophodno. Pošto su i vrlo senzualni, teško podnose samoću i uporno traže nekog ko će u njima pokrenuti leptiriće. Samouvereni i tvrdoglavi, Bikovi su navikli da dobiju ono što hoće, pa ako se desi da osoba koju su izdvojile i na nju usmerile pažnju, nije zainteresovana, oni se trude i trude i stavljaju sebe u vrlo nezgodne situacije. I na kraju se jako razočaraju.

Rak

Najemotivniji u horoskopu, Rak se najjače vezuje za ljude – porodicu, prijatelje, partnere. Ostaće u toksičnoj vezi duže od ostalih, jer ne može da podnese raskid, jer veruje da je sve moguće dok osećanja postoje i ne primećuje da su ta osećanja samo njegova, a da druga strana uopšte nije tako duboko uključena kao oni, da su u tom odnosu uglavnom sami.

Comments